BFF krízis – Így hozd rendbe a kapcsolatodat a legjobb barátnőddel

Berényi Nóri
Írta: ,
BFF krízis – Így hozd rendbe a kapcsolatodat a legjobb barátnőddel

Olykor a barátságokra is jellemző az egyszer fent, egyszer lent mondás, de ez is az élet velejárója. Néha eltávolodtok egymástól, mert másfelé sodor titeket az élet, aztán újra találkoztok és ott folytatjátok, ahol befejeztétek – ezt hívják igaz barátságnak. De mit tegyél, ha éppen nem túl fényes a kettőtök közti kapcsolat?

Ápold a kapcsolatotokat! Kép forrása: camaradiant.com

Ez is egy emberi kapcsolat, vagyis ugyanolyan ápolásra szorul, mint a többi… Sőt! Ha te is azt gondolod, hogy ez egy biztos pont az életedben, ami akkor is ott lesz, ha elhanyagolod, akkor tévedsz. Persze mindig is ott lesz neked a legjobb barátod, de ne vedd magától értetődőnek azt a köteléket, ami köztetek van.

Lehet, hogy elfoglalt vagy és a napjaid nagy részét a munkád teszi ki, de fontos, hogy szakíts időt a számodra fontos emberekre. Ha idő híján vagy, akkor elég, ha csak 5 percre felhívod a legjobb barátodat, megkérdezed, hogy mi van vele, és nyugodtan mondd meg neki, hogy a nagyobb beszélgetést majd csak máskor tudjátok beiktatni. De már csak ez az apró gesztus érezteti vele a törődést, amire szüksége van.

Ha már nem egy városban éltek… Kép forrása: weheartit.com

Könnyen megeshet, hogy az élet más helyszínre sodor titeket és ebben az esetben különösen nehéz a napi kapcsolatot fenntartani – de ez sem lehet kifogás.

Ha például te költöztél el a szülővárosotokból, akkor éreztesd a barátoddal, hogy ettől semmi nem fog megváltozni és ezentúl is bármikor számíthat rád, a távolság nem lesz akadály.

Ugyanis ilyenkor mindig az a fél sérül jobban, akit otthagynak.

Tegyél róla, hogy ez ne így legyen, és ha nem is tudod rendszeresen látogatni, legalább a telefont emeld fel, mert ne feledd, hogy egy kapcsolat két emberen múlik.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!