Egy barátság végének 6 legszomorúbb jele

Berényi Nóri
Írta: ,

Vannak barátságok, melyek örök életűek és vannak, melyek csak egy kis részét képzik életednek. Az ember egy ragaszkodó lény, aki nagyon nehezen szánja rá magát a változtatásra, legyen szó anyagi javakról, vagy emberi kapcsolatokról. Viszont akár tetszik, akár nem, el kell fogadnunk, hogy vannak olyan barátságok, melyek elmúlnak és a mi feladatunk az, hogy ezt felismerjük és elengedjük.

Ami egyszer szép volt… Kép forrása: pexels.com

Az nem biztos, hogy örökre úgy marad.

Van egy ember, akivel nagyon jól kijössz, aki partnered a legnagyobb őrültségekben, aztán egyik napról a másikra úgy érzed, hogy már nem egy irányba haladtok.

Ilyenkor kár azon agonizálnod, hogy jaj, pedig milyen szép is volt ez a barátság és mennyi közös emléketek van, mert ez nem egyenesen arányos azzal, hogy a jövőben is így lesz.

Az első jelek Kép forrása: pexels.com

Ebben a fázisban még nagyon küzd az elménk az elkerülhetetlen ellen, amit valljuk be, a szívünk mélyén már érzékelünk.

Az első intő jel lehet az, hogy már nem vagy olyan fesztelen a másik társaságában.

Nem érzed azt a szabadság érzést, amit egykor éreztél mellette. Ez pedig nem lesz jobb, sőt… Idővel egyre rosszabb és rosszabb lesz.

Nem azt mondjuk, hogy egyből meg kell szakítani egy barátságot, ha olykor-olykor vannak összezördülések, de, ha ez már huzamosabb ideje tart, akkor ideje kicsit elgondolkoznod.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019