Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Barátnőknek lenni jó! – 6 közös program, amit biztosan élvezni fogtok

„Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része.” „Melyik az a rész?” „Az, amikor te meg én mi leszünk.” Micimackó

Főzés

A főzés ma már nem feltétlenül egyszemélyes tevékenység, sőt, csak újabb recepteket tanulhatsz, ha bevonsz másokat is. Nem kell várni a romantikus estékre, ha van egy igazán jó barátod, akivel a főzést is élvezni tudod.

Menjetek együtt bevásárolni, aztán készítsetek el valami ínyencséget. Ha inkább kimozdulnátok, akkor válasszatok egy főzőtanfolyamot!

Szuper csajos progi a nyári dzsem befőzés is – egy finom eperlekvár, mmm!

Közös mozgás

Vannak olyan esték, amikor semmihez nincs kedved, csak hazamenni és bedőlni az ágyba, de ha a kezdeti nyögvenyelős időszakon túl vagy, a rendszeres mozgás a mindennapi közérzetedre is pozitív hatással lesz. A motivációt pedig csak erősíti, ha ezt együtt csináljátok a barátnőiddel!

A legjobb, ha mindig előre egyeztetitek az időpontot, így arra a napra biztos nem tervezel más programot. A mozgás feltölt energiával, és utána felszabadultabban tudjátok megbeszélni, mi történt veletek az elmúlt időszakban.

Nem kell mindig edzőtermi mozgásra gondolnod, itt a nyár, menjetek el biciklizni vagy görkorizni a Duna-partra!

Irány a természet!

Néha jó kiszakadni a hétköznapi fergetegből és olyan programot szervezni, ahol az amazon éneteket bontakoztathatjátok ki. Fel a hátizsákkal és irány Dobogókő, János-hegy vagy Visegrád! Meg is tervezhetitek a túra útvonalát, de ha igazán ki akartok kapcsolni, kövessétek a turista útjelzéseket.

A legtöbb erdőben van kijelölt szalonnasütőhely, ahol elkészíthetitek az ebédeteket. Nincs is annál jobb, mint több óra séta után megállni, és a természetben elfogyasztani a finom falatokat.

Ha teheted, hagyd otthon a mobilod is, meglátod milyen felszabadító érzés lesz, hogy egész nap nem foglalkozol a külvilággal!

Pizsiparti

Oké, nem a legextrémebb és legkreatívabb ötlet, de mióta világ a világ, az együtt alvás a lehető legjobb barátnős progi. Nem kell smink, se frizura, csak a kedvenc pizsid!

Kezdhetitek az estét egy közös sütögetéssel vagy filmnézéssel, de a legjobb rész az, amikor tudod, hogy nem kell hazamenned, és lámpaoltás után sem kell befejezni a csacsogást.

Az együtt alvás mélyíti a barátságot, mert sokkal több időt töltötök együtt, ami segíti a megnyílást a másik felé.

Meditáció

A barát ismer, elfogad olyannak, amilyen vagy. De mennyire jó érzés, ha még fejlődésre is motivál? A belső fejlődés pedig éppoly fontos, mint a karrier vagy a párkapcsolat megvitatása.

A meditációnak számos lehetőségét kipróbálhatjátok együtt is, de mivel itt a nyári szezon, miért ne a medencében tennétek ezt?

Próbáljátok ki az Aquakontaktot, amit két oktatóval már párosan is élvezhettek.

Utazás

Rózsaszín szemüveg ide vagy oda, vannak a világban olyan helyek, amiket a legjobb barátnőddel kell bejárnod.

Ezek a kalandok nem csak a barátságotokat erősítik, hanem téged is. Néha jó fogni a cókmókot, és elindulni egy nagy kalandra csak mi, lányok. Akár kapcsolatban vagy akár nem, a kedves bókok és a csajos mókázás mindig jól jönnek.

Hidd el, a barátod is sokkal jobban fog örülni neked, amikor hazajössz a nagy útról, és megeszi majd a kíváncsiság, vajon mivel töltöttétek el ezt a pár napot. Mivel mással, mint nevetéssel, különféle ízek megkóstolásával, egymást motiváló vásárlással, éjjelbe nyúló lelkizéssel, na meg egy kis bulizással!

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!