10 ismerős „barát”-típus, akire egyáltalán nincs szükséged az életben

Kerekes Vivien
Írta: ,

Gyakran előfordul, hogy az emberek nem veszik észre, egy-egy kapcsolatuk milyen mérgező hatással is van rájuk nézve; és ez nem csak a szerelemben van így. Néha vannak olyan személyek az életünkben, akiket barátnak tartunk, pedig valójában visszahúznak minket, stresszel töltik meg a mindennapjainkat, és igazából csak az számít nekik, ők hogyan érzik magukat. Ha a „baráti” társaságodban ráismersz az alábbi személyekre, érdemes kétszer is meggondolnod, mennyire szánsz nekik fontos szerepet az életedben!

A hibakereső Kép forrása: wwd.com/

Ő az a típusú ember, aki az összes cselekedeted kritizálja, és minden mondanivalódban talál valami hibát.

Vettél egy klassz ruhát, amiért teljesen odavagy? Szinte biztos, hogy szerinte nem néz ki elég jól, vagy egyáltalán nem érte meg az árát.

Az állandó negatív véleményével pedig az önbizalmadat kezdi el lerombolni (sokszor észrevétlenül), mígnem azon kapod magad, hogy elhiszed, amiket mond. Egy ilyen kapcsolat tényleg tönkreteheti az önképedet!

Hiába történik veled valami szuper dolog, egy előléptetés, vagy esetleg a barátod végre megkérte a kezed, ez a személy biztosan nem örül neki.

Narcisztikus tulajdonságai miatt úgy véli, igazából őt sokkal több siker illetné meg, mint bárki mást, így állandóan az forog a fejében, vajon miért nem vele történnek ilyen dolog?

Ez a típusú ember valójában sosem igyekszik eléggé teljesíteni a céljait, így csak még féltékenyebbé válik az idők során.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019