Amiről csak keveset hallunk: így viszonyul a barátságaihoz az, aki szorongással küzd

Szirák Viki
Írta: ,

Ha szorongással küzdesz, az az életed minden területére kihatással van. Sokszor a munkahelyeden is elfog az aggodalom, a párkapcsolataidban állandó visszajelzésre van szükséged, és bizony még a barátaiddal sem lesz olyan a viszonyod, mint azoknak, akik nem tapasztalják meg ezt a gondot. Az alábbi 6 dolgot például te biztosan gyakran átéled.

Akik szorongással küzdenek, általában nem szeretnek kimozdulni otthonról, és a társasági események sokszor ijesztően hatnak számukra.

Épp ezért fordul elő veled is gyakran, hogy bár nagyon imádsz a barátnőddel lógni, és lelkes vagy, amikor kitaláltok egy közös programot, az utolsó pillanatban mégis kitáncolsz belőle.

Sokszor ugyanis nehezen veszed rá magad arra, hogy kimozdulj a komfortzónádból.

Emiatt viszont a kezdeti megkönnyebbülés érzését hamar átveszi az aggodalom, ugyanis attól félsz, hogy a túl sok lemondott program miatt többé már biztosan nem is fog elhívni sehova.

 

Noha vannak az életedben olyan barátok, akik érdeklődnek felőled, próbálnak megnyugtatni, ha ideges vagy, és keresik a társaságod, nem tehetsz róla, de gyakran támad olyan érzésed, hogy valójában senkire sem számíthatsz.

Amikor a szorongás eluralkodik rajtad, a paranoia előtör, és úgy gondolod, egyszerűen nem bízhatsz meg az emberekben, és valószínűleg csak megjátsszák magukat, amikor jól szórakoznak a társaságodban.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019