5 ok, amiért mindenkinek kell az életébe egy őrült barátnő

Szőke Angéla
Írta: ,
5 ok, amiért mindenkinek kell az életébe egy őrült barátnő

Kép forrása: racorn/depositphotos.com

Mindannyiunkban van egy kis őrültség, senki sem 100 százalékig komplett. Ez többnyire akkor jön ki belőlünk, mikor alkohol hatása alatt állunk, de egyesekben nincs meg ez a szűrő és ők napi szinten kiengedik a gőzt. Úgy is mondhatjuk, hogy nekik nincs szükségük semmilyen tudatmódosító szerre, mert tudatuk alapállapotban módosult, természetesen jó értelemben.

Az ilyen barátnők azok, akik hajnalban a buliból hazamenet dalra fakadnak az utcán, vagy táncra perdülnek a szökőkútban. Mindenkinek kell az életébe egy őrült barátnő, legfőképpen emiatt az 5 ok miatt.

Magasról tesznek mások véleményére

Egy olyan világban, ahol a fiatalok önbizalma attól függ, hogy mennyi lájkot gyűjtenek egy szelfijükre, igazi kincs egy olyan barátnő, akit ez teljesen hidegen hagy. Ők úgy élik az életüket, ahogy akarják és nem érdekli őket, erről másoknak mi a véleménye.

Mindig a saját fejük után mennek, nem kérnek engedélyt senkitől. Többek között ezért is titulálja őket a környezetük őrültnek, pedig ez kifejezetten egészséges hozzáállás az élethez, amit mindenkinek meg kellene fogadnia. 

Spontán emberek

Ezek a lányok nem szeretik az előre megírt programokat, hiszen náluk semmi nincs kőbe vésve. Sosem erőltetnek semmit, de szívesen térnek le az útról és mennek arra, amerre az éjszaka viszi őket. Ahol más egy üres asztalt lát, ők egy táncteret.

Ami a legtöbb embernek egy unalmas, háromórás autóút, az számukra egy bulizós koncert, ahol teli torokból lehet üvölteni a kedvenc számainkat. Más lencsén keresztül látják a világot, amin olykor a visszafogottabb lányoknak is érdemes lenne keresztülnézniük.

VitalikRadko/depositphotos.com

Másokból is kihozzák az őrültséget

Az úgynevezett őrült csajoknak az egész élet egy nagy buli és az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy a környezetünkből is kihozzák a kalandvágyó énjüket. Sok olyan emléket lehet mellettük szerezni, ami olyan őrült sztori, amit magadtól sosem tettél volna meg.

Ezáltal olyan oldaladról ismerheted meg magad, amiről nem is tudtad, hogy létezik. Amikor kislányok voltatok, lehet, hogy anyukád azt mondta, nem barátkozhattok, mert csak a rosszat hozza ki belőled. Nos, őrült barátnőd ezen tulajdonsága egyre értékesebbé válik, ahogy öregszel és az élet egyre keményebbé és kiábrándultabbá tesz. 

Imádják a kalandokat

Ezek a lányok hamar elunják magukat, ezért mindenhol az izgalmat keresik. Ő az, aki gimiben egy lyukas órán besurran a tanáriba, vagy ha felnőttként kiugrotok egy házibuliból még egy kis piát venni, akkor ezt veszed észre, hogy egy teljesen idegen társasággal boroztok órák óta a játszótéren. Állandó adrenalinfüggőségük eredménye a rengeteg őrült történet, amiket majd az unokáidnak mesélsz majd büszkén. 

dobledphoto/depositphotos.com

Könnyen szereznek új barátokat

Az őrült csajok féktelen energiájuknak köszönhetően percek alatt barátkoznak össze idegenekkel, mindezt bárhol, bármilyen szituációban. Öt percig nem figyelsz rá és már összehaverkodott egy egész társasággal, ahol az emberek felének már saját becenevet is adott és már azok is úgy tekintenek rá, mintha ezer éve lenne a csapat tagja.  Az őrült csajok élvezik az életet és követik az álmaikat.

A szürke, begyöpösödött társadalom hajlamos ferde szemmel nézni rájuk, pedig ők olyan csillagok, akik fényesen ragyognak és mindig szabadok. Az ilyen emberek azok, akik megváltoztatják a világot, mert hisznek abban, hogy ez lehetséges. Tulajdonképpen egy kicsit mindannyian lehetnénk őrültebbek. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!