8 dolog, ami minden lakótársnak ismerős

Kerekes Vivien
Írta: ,

A filmeknek és sorozatoknak köszönhetően biztos voltál benne, hogy hatalmas buli lesz összeköltözni egy (vagy akár több) barátnőddel, és a szabadidőtök minden pillanatát együtt fogjátok tölteni. Éjszakába nyúló beszélgetések, filmnézéssel eltöltött vasárnap délutánok – de rövidesen rá kellett jönnöd, hogy az összeköltözés ennél sokkal több dologból áll össze. Az alábbi 8 helyzet például minden lakótársnak ismerősen hangzik!

Ohh, azok a mosatlanok… Kép forrása: reference.com

Minden lakótárs tudja, hogy a takarítás kényes kérdés, és emiatt könnyen egy konfliktus kellős közepén találhatjátok magatokat.

Mindegy, hogy a mosatlan edényekről vagy a fürdőkád tisztaságáról van szó, akadnak olyan részei a lakásnak (és az együttélésnek), ami például számodra magától értetődő, míg a barátnődnek kevésbé – és ez oda-vissza igaz.

De az tuti, hogy a "ki mosogasson ma?" kérdés nem egyszer felmerült már köztetek.

Hajszálak mindenütt Kép forrása: self.com

Azt már kislány korod óta tudod, hogy a hosszú hajnak megvannak a hátrányai, és ez nem csak a sokáig tartó fésülködésben, no meg nyári extra vállmelegítésben merül ki.

A hajszálak mindenhol megjelennek: a szőnyegen, a lepedőn, az íróasztalon, ha pedig ketten éltek a lakásban, ez dupla annyi problémát is jelent.

Persze ez leginkább a fürdőszobában tetőzik, hiszen a kád állandó dugulása már az első hetektől kezdve ismerősen hangzik, és nagyon úgy tűnik, hogy sosem lehet ezt a problémát rendesen megoldani.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019