6 mondat, amit soha ne mondj szakítás után a barátnődnek

Balatoni Dóra
Írta: ,

Épp most szakított a barátnőd és szeretnéd megvigasztalni? Jól teszed, ha megpróbálod, de csak óvatosan: vannak olyan mondatok, amelyeket inkább ne mondj neki. Lehet, hogy épp az ellenkezőjét éred el vele és csak feltéped a sebeit. Cikkünkben most eláruljuk, mit ne mondj soha szerelmi bánat idején a barátnődnek!

Nem kedvelted a barátnőd párját, de eddig soha nem mondtad el neki? Akkor most már ne is tedd!

Hidd el, szegényt egyáltalán nem fogja vigasztalni, ha közlöd vele a tényt: utáltad az exét. Bár lehet, először jó ötletnek tűnik, mert úgy gondolod, barátnőd egy tündér, a volt párja pedig egy gonosz sárkány, mégse tedd.

Először várd meg, míg kibeszéli fájdalmat és elpanaszolja a gondjait, majd amikor már eljut arra a pontra, hogy ő maga mond rosszakat az exéről, nyugtasd meg, megérted őt.

Még túl sincs a szakításon, de máris egy új kapcsolatra célozgatsz? Ezt nem fogja jó néven venni és a bánata sem lesz ettől kisebb.

Természetes, hogy jót akarsz neki és külső szemlélőként objektíven látod az eseményeket, mégis túl korai egy leendő szerelemről beszélni neki.

Inkább segíts neki a felejtésben, de ne úgy, hogy egyből kombinálsz és új pasit keresel neki.

Inkább légy ott vele a szabadidejében, ne unatkozzon és tereld el a gondolatait, ugyanis szinte biztos, hogy egyébként az exén és a félresiklott kapcsolatán gondolkodna.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019