6 barátnőtípus, akire minden nőnek szüksége van

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha eszedbe jutnak a barátnőid, bizonyára mindegyiküknél fel tudnál sorolni sok-sok olyan jó tulajdonságot, ami miatt fontosak a számodra. Lehet, hogy az egyikük képes megnyugtatni akkor is, amikor nagyon aggódsz valami miatt, a másik hétpecsétes titokként őriz mindent, amit elmondasz neki, a harmadik pedig rendre felvidít és megnevettet. Nézzük, melyek azok a barátnőtípusok, akikre mindenkinek szüksége van!

Akit már ezer éve ismersz Kép forrása: buzzfeed.com

Együtt nőttetek fel, szinte mindent tud rólad… ismerős? Mindenkinek szüksége van egy olyan barátnőre, akire igazak ezek az állítások. Ő az, aki segíthet önmagunkat jobban megérteni, hiszen kívülről, reálisan lát bennünket.

Részese volt a korábbi bánatainknak, örömeinknek, ismeri a csalódásainkat és a sikereinket, így képes arra, hogy segítsen dönteni a nehéz helyzetekben.

Megnyugtat, amikor valami miatt aggódunk, megnevettet, hiszen jól ismeri a humorunkat és felidézhet olyan közös múltbeli eseményt, amire kellemes nosztalgiával gondolhatunk.

Aki folyton inspirál Kép forrása: hellosociety.com

Mindig szükségünk van egy olyan barátra, aki a nehéz helyzetekben is képes inspirálni bennünket. Sugárzik belőle a pozitív energia, ő aztán tudja, hogyan kell élni. Képes meglátni mindenben a szépet és a jót, ha vele vagyunk, feltöltődünk energiával.

Lehet, hogy kalandvágyó, de az is lehet, hogy a meditációval éri el azt a harmóniát és a boldogságot, a lényeg, hogy felnézünk rá, mert egy kicsit mi magunk is olyanok szeretnénk lenni, mint ő.

Vele együtt már nem is tűnnek olyan távolinak, elérhetetlennek a céljaink, neki elhisszük, hogy soha nem szabad feladni.