6 barátnőtípus, akire minden nőnek szüksége van

Írta: ,

Ha eszedbe jutnak a barátnőid, bizonyára mindegyiküknél fel tudnál sorolni sok-sok olyan jó tulajdonságot, ami miatt fontosak a számodra. Lehet, hogy az egyikük képes megnyugtatni akkor is, amikor nagyon aggódsz valami miatt, a másik hétpecsétes titokként őriz mindent, amit elmondasz neki, a harmadik pedig rendre felvidít és megnevettet. Nézzük, melyek azok a barátnőtípusok, akikre mindenkinek szüksége van!

Akit már ezer éve ismersz Kép forrása: buzzfeed.com

1/6 Akit már ezer éve ismersz

Együtt nőttetek fel, szinte mindent tud rólad… ismerős? Mindenkinek szüksége van egy olyan barátnőre, akire igazak ezek az állítások. Ő az, aki segíthet önmagunkat jobban megérteni, hiszen kívülről, reálisan lát bennünket.

Részese volt a korábbi bánatainknak, örömeinknek, ismeri a csalódásainkat és a sikereinket, így képes arra, hogy segítsen dönteni a nehéz helyzetekben.

Megnyugtat, amikor valami miatt aggódunk, megnevettet, hiszen jól ismeri a humorunkat és felidézhet olyan közös múltbeli eseményt, amire kellemes nosztalgiával gondolhatunk.

Aki folyton inspirál Kép forrása: hellosociety.com

2/6 Aki folyton inspirál

Mindig szükségünk van egy olyan barátra, aki a nehéz helyzetekben is képes inspirálni bennünket. Sugárzik belőle a pozitív energia, ő aztán tudja, hogyan kell élni. Képes meglátni mindenben a szépet és a jót, ha vele vagyunk, feltöltődünk energiával.

Lehet, hogy kalandvágyó, de az is lehet, hogy a meditációval éri el azt a harmóniát és a boldogságot, a lényeg, hogy felnézünk rá, mert egy kicsit mi magunk is olyanok szeretnénk lenni, mint ő.

Vele együtt már nem is tűnnek olyan távolinak, elérhetetlennek a céljaink, neki elhisszük, hogy soha nem szabad feladni.

Akit bármikor felhívhatsz, ha baj van Kép forrása: projectinspired.com

3/6 Akit bármikor felhívhatsz, ha baj van

Meg tudnád számolni azokat a barátaidat, akiket tényleg bármikor felhívhatsz? Akár az éjszaka közepén is? Ha legalább egy ilyen barátnőd van, boldog lehetsz, mert az ilyen igazán ritka kincs!

Őt nem fogja érdekelni, hány óra van, ha szükséged van rá, rohan hozzád, mert fontos vagy neki. Benne bátran megbízhatsz, a titkaidat is elmondhatod neki.

Nagyon vigyázz erre a kapcsolatra, mert ritkán adódik az ilyen.

Aki hasonló cipőben jár Kép forrása: womentriangle.com

4/6 Aki hasonló cipőben jár

Észrevetted már, hogy azokkal az emberekkel sokkal jobban kijössz, akik hasonló cipőben járnak vagy ők is ugyanazon mentek valamikor keresztül, mint amin most te is?

Nem véletlen, hiszen ilyenkor azt érzed, nem vagy egyedül, kényesebb témákról is bátran beszélhetsz velük, hiszen ők biztosan megértenek és átérzik a problémáidat.

Gondolj csak arra, ha egyszerre esel teherbe a legjobb barátnőddel, akkor valószínűleg a terhesség alatt csak erősödni fog a kapcsolatotok, hiszen megoszthatjátok egymással az élményeiteket.

 

Aki állandóan drámázik Kép forrása: eslamoda.com

5/6 Aki állandóan drámázik

Hangozzék bármilyen furcsán, szükséged van olyan barátra is, aki gyakran kerül kalamajkába, szeret drámázni és mindig történik vele valami. Vele unalmas lenne az életünk, szükségünk van rá, vele válnak színessé a mindennapjaink.

Nem lehetünk mindig nyugodtak, kimértek és összeszedettek. Ő az, akiről eszünkbe juthat, hogy nem mindenki tökéletes, ha hibát is követünk el, jól tudjuk, hogy ez másokkal is megesik.

Kell, hogy néha hagyjuk magunkat belerángatni olyan kalandokba, amelyektől korábban tartottunk.

Akit lelkitársadnak nevezhetsz Kép forrása: projectinspired.com

6/6 Akit lelkitársadnak nevezhetsz

A barátság egyik jellemzője, hogy a barátok szavak nélkül is megértik egymást. Őt nevezzük lelkitársnak, aki lehet a párod, az anyukád, a nővéred vagy a legjobb barátnőd is.

Jól tudod, hogy ő az, hiszen akkor is jól érzed magad a társaságában, ha épp nem beszélgettek vagy nem szórakoztok, hanem csak ültök egymás mellett, olvastok vagy tévét néztek.

Érzed köztetek a harmóniát és boldog vagy ettől. Ez jellemző a legmélyebb barátságokra, szerencsés vagy, ha van egy ilyen ember az életedben.