5 tipp, hogy olyan barátokra találj, akikre vágysz

Berényi Nóri
Írta: ,

Talán úgy érzed, hogy most egyáltalán nem azok az emberek vannak melletted, akikre neked éppen szükséged lenne. Nem érted, hogy miért nem találsz olyan barátokat, akik passzolnak hozzád, mert valljuk be, egy barátságban is fontos a hasonlóság, hogy valami összekössön benneteket. Mi most segítünk bevonzani a számodra megfelelő barátokat.

Csak semmi megjátszás! Kép forrása: wattpad.com

Az életben nem kifizetődő, ha megjátszod magad, még, ha elsőre ez tűnne a helyes megoldásnak.

Ne azzal „vásárold” meg mások barátságát, hogy olyannak tünteted fel magad, amilyen nem vagy, mert ezek nem lesznek őszinte kapcsolatok.

Sokkal inkább szenvedés lesz a vége, mert tudod, hogy valójában nem is önmagadért szeretnek.

Inkább legyen csak pár barátod, de ők tudják, hogy ki vagy és még, ha nem is értenek veled egyet mindenben, legalább tudod, hogy ők téged szeretnek.

Nehéz véget vetni egy barátságnak, főleg akkor, ha már valaki régóta az életed része, viszont ahhoz, hogy az új belépjen az életedbe, helyet kell csinálnod neki.

Persze ez nem vonatkozik az értékes kapcsolataidra, csupán azokra, melyekről belül már tudod, hogy nem az igazi.

Viszont ehhez is bátorság kell, mivel sokszor ragaszkodunk a megszokotthoz, de, amint elkezdesz változtatni a kapcsolataidon, megtalálnak a számodra jó emberek is.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019