5 tény, amivel bebizonyítjuk, hogy miért te vagy önmagad legjobb barátnője

Berényi Nóri
Írta: ,

Sok ember életében látom, hogy ragaszkodnak a nagy baráti társasághoz, a nyüzsgéshez, viszont képtelenek önmaguk társaságában eltölteni akár egy órát is. Hogy miért van ez? Talán egyszerű ragaszkodás, vagy menekülés állhat a háttérben, de az is elképzelhető, hogy az illető nem ismeri eléggé önmagát, nem tudja, hogy mi tenné boldoggá, így folyamatosan másoktól teszi függővé hangulatát. De ez persze változhat…

A barátok fontosak, de… Kép forrása: pexels.com

Korántsem annyira, mint te magad! Természetes, hogy szeretsz a barátaiddal lenni, kimozdulni, szórakozni, de ne feledd, hogy ők csak az életed részei, nem az egészet képzik.

Legalább ennyire igaz ez a párkapcsolatra, szóval soha ne másoktól tedd függővé saját magad boldogságát.

Az ember úgy lett „kitalálva”, hogy akár egyedül is képes legyen helytállni az életben. Nem, egyáltalán nem kell remeteként élned ezentúl, de figyelj arra, hogy önmagaddal is tölts elegendő időt.

Érezni fogod, hogy mennyi ez az időtartam és ennek függvényében alakítsd ki a társasági életedet.

Mégis kiben bízhatnál a legjobban? Kép forrása: pexels.com

Titkokat osztunk meg szüleinkkel, testvérünkkel, a legjobb barátnőnkkel, feltételezve, hogy náluk biztonságban vannak legféltettebb dolgaink, de mégis igaz a mondás, hogy, ha már egy embernek elmondtál egy titkot, az már többé nem titok.

Viszont van valaki, akinél mindig és minden körülmény között a legnagyobb biztonságban lesznek féltve őrzött gondolataid.

Ez pedig te magad vagy!

Nem kell mindig, mindent világgá kürtölnöd, még akkor sem, ha nagyon szeretsz valakit. Sokszor az is elég, ha elcsendesülsz és megpróbálod önmagadban lerendezni a dolgokat.

Hidd el, nem ciki önmagaddal társalogni, sőt…nagyon fontos része az önismeretnek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019