5 jó tanács, ha egy introvertált ember a legjobb barátod

Berényi Nóri
Írta: ,
5 jó tanács, ha egy introvertált ember a legjobb barátod

Lehet, hogy nem is tudsz róla, de éppenséggel egy introvertált ember a legjobb barátod. Néha a legbiztosabb út hozzá az, ha hagyod, hogy ő tegye meg az első lépést feléd. Ezek az emberek kicsivel több türelmet igényelnek, de ezeket a tanácsokat megfogadva a legjobb kapcsolat alakulhat ki köztetek.

Ne legyél erőszakos! Kép forrása: blog.materialgirl-mag.com

Értjük ez alatt, hogy ne zargasd őt folyamatosan különböző programlehetőségekkel, mert az introvertált emberek többsége nem bírja a nagy nyomást, ahhoz viszont elég udvariasak, hogy ne bántsanak meg és ne utasítsanak vissza.

Helyette inkább alkalmazd azt a taktikát, hogy felajánlasz neki pár lehetőséget és hagysz időt arra, hogy megeméssze a dolgot, esetleg ő válasszon programot. Ezáltal nem érzi majd azt, hogy valaki folyamatosan kiszakítaná a komfortzónájából. Miközben te pontosan ezt teszed, csak ügyesen úgy, hogy észre se vegye.

Olykor nagyon nem egyszerű egy introvertált ember barátjának lenni, különösen akkor, ha te inkább extrovertált személyiség vagy, de kis odafigyeléssel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Te adod a pezsgést, ő pedig a biztonságot a kapcsolatotokba.

Mindkettő nagyon fontos, ehhez viszont részedről és részéről is nagyon sok türelem kell a másik felé.

Egy introvertált embernek gyakran vannak szélsőséges hangulatingadozásai, amihez nem könnyű mindig alkalmazkodni, de ítélkezés helyett próbáld meg őt elfogadni úgy, ahogy van. Lehet, hogy nem ő lesz az a barátod, akivel végig járjátok a város összes szórakozóhelyét, de, ha őszinte, mély beszélgetésekre vágysz, akkor ő elsőként fog majd téged meghallgatni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!