5 jele annak, hogy életre szóló barátságot kötöttél

Sándor Alexandra
Írta: ,

Barátok jönnek-mennek, nem igaz? Részben biztosan. Akadhatnak viszont olyanok is, akik hosszú távon, akár egy életen keresztül melletted maradnak – még akkor is, ha nem tartózkodtok egymás közelében fizikailag. Összegyűjtöttük, milyen jelek tanúskodnak róla, hogy megtaláltad az „öribaridat”!

Időt szántok egymásra

Manapság az idő a legdrágább kincs. Mindenki rohan valami után, hiszen a munkában és a magánéletben is helyt kell állni.

Felnőtt fejjel valószínűleg már nem teheted meg, hogy hétköznap éjjel kettőig koktélozz a barátnőddel.

Az igaz barátságot azonban ilyesmi nem viselheti meg, hiszen vagytok annyira fontosak a másik számára, hogy időt találjatok a kommunikációra – még akkor is, ha ez fizikailag látszólag lehetetlen.


Emlékszel? 5 lecke a barátságról, amit a játszótéren tanulhattál meg


Persze, valószínűleg némi tervezés szükséges ahhoz, hogy ez működjön. Mégis mindketten tiszta szívből örültök, amikor végre sikerül összehozni egy közös kávézást, vagy egy félórás telefonbeszélgetést.

Nem teher számotokra a kapcsolattartás, így könnyebben tudjátok megoldani.

Kíméletlenül őszinték vagytok

A stresszmentes kommunikáció titka, hogy mindig azt mondod a másiknak, amit az éppen hallani akar. Igen ám, csakhogy ez egyikőtöknek sem segít a személyiségfejlődésben.

A teljes őszinteség luxusát viszont tényleg csak azokkal szemben engedheted meg, akikkel színtiszta szeretet köt össze.

Nőként még nehezebb feladat gyakorolni az ilyesmit, mint férfiként, mivel mi sokkal többet szoktunk agyalni rajta, hogy vajon mit gondol és érez majd a másik.

Pedig vannak pillanatok, amikor az őszinteség éppen a megértés és a féltés jele, s a barátnődnek pont erre van szüksége tőled, esetleg neked tőle. Ha ezt meg tudjátok adni egymásnak, nem holmi csajos haverság van köztetek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019