5 dolog, ami bizonyítja, hogy a testvérednél jobb barátot nem is kívánhatnál magadnak

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, ami bizonyítja, hogy a testvérednél jobb barátot nem is kívánhatnál magadnak

Csodálatos érzés, ha sikerül megtalálnod azt a legjobb barátot az életedben, aki nem csak átmenetileg marad melletted. Akivel szinte mindenben egyetértetek, tartjátok a kapcsolatot, és még akkor is megvigasztal téged egy csalódás után, ha megpróbált óvva inteni a sráctól, aki összetörte a szíved. Ahogy telnek az évek, a legtöbben ráébredünk arra, hogy noha ilyen személyt nagyon nehéz találni, van valaki, aki szinte észrevétlenül betöltötte ezt a szerepet az életünkben. Épp ezért eláruljuk, miért a testvéred az a legjobb barát, akinél még csak kívánni sem lehetne jobbat.

A szeretet sosem múlik el Kép forrása: eslamoda.com

Rengeteg történetet hallottunk már arról, hogy két barátnő között olyan konfliktus alakult ki, hogy soha többet nem beszéltek egymással. A testvéred épp azért olyan különleges személy, mert vele ez sosem fordulhat elő.

Nem számít, hogy csúnyán megbántottad egy ideges pillanatodban, sem pedig az, ha a távolság miatt hónapokig nem tudtok találkozni.

Amikor ugyanis ismét összeül a család, biztos, hogy minden pont olyan lesz kettőtök között, mint előtte. Gyerekként már hozzászoktatok a vitákhoz, de sosem létezett olyan probléma, amit ne tudtatok volna megbeszélni. Hidd el, nem sok ilyen személlyel fogsz találkozni életed során.

Mindenkinél jobban ismer téged Kép forrása: sidewalkready.com

Ott volt, amikor anyukád szoknyájában táncoltál a szobád közepén, és akkor is, amikor először törte össze a szíved egy fiú a gimiben. Sőt, valójában nem csak szemtanuja volt mindennek, de minden ötletedben partnered volt.

Veled együtt táncolt és énekelt, amikor pedig sírtál, ő is sírt melletted.

Mindenkinél jobban ismer téged, hiszen együtt nőttetek fel, és ezt a csodálatos köteléket senki mással nem fogod megosztani.

Mivel ugyanazokat a családi élményeket éltétek át, senki sem fog nála jobban megérteni téged.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!