4 dolog, amit ne csinálj, ha férjhez megy a legjobb barátnőd

Fodor Veronika
Írta: ,

Havonta eljegyeznek körülötted valakit, és bárhová mész, mindenhol friss házasokba botlasz? Ha a legjobb barátnőd is bekerült a körbe, nem csoda, hogy néha egy picit magányosnak érzed magad. Pedig hidd el, ez még nem a világvége, és nem szabad, hogy az ambivalens érzések miatt elkövess néhány meggondolatlan dolgot – mutatjuk, mit érdemes inkább kerülnöd ilyenkor!

Ha nincs még partnered, ne pánikolj! Kép forrása: tumblr, herpaperweight

A legfontosabb, hogy elengedd a kapuzárási pánikot! A házasság, vagyis az igazi megtalálása nincs korhoz kötve.

Bár a legtöbben elképzelik, hogy az életben milyen lépéseknek kellene követniük egymást a révbe éréshez, ha nem szeretnél megfelelésből házasodni, jobban teszed, ha ezeket a „követelményeket” jó messzire elhajítod magadtól.

A közvetlen környezetednek úgyis az a fontos, hogy te boldog légy, ezért inkább ne siettess semmit.

Ne nyomaszd a pasid! Kép forrása: thelane.com

Ha már az eljegyzés küszöbén álltok, akkor óvatosan a finom célzásokkal is, nehogy eltántorítsd a kedvesed a nagy lépéstől.

Ha folyton arról áradozol, hogy a legjobb barátnődnek milyen lánykérése volt, akkor kialakulhat benne egyfajta megfelelési kényszer, hogy lenyűgözzön téged, ez pedig nagyon nyomasztóvá válhat a számára.

Hagyd magad meglepni, és engedd, hogy a ti kapcsolatotokhoz illően történjenek meg a dolgok.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019