Az ötödik hónapban vettem észre, hogy terhes vagyok

Sándor Alexandra
Írta: ,

Nemcsak óvatlan tinilányok élete vehet ilyen fordulatot, hanem intelligens felnőtt nőké is, akik gondot fordítanak a védekezésre. Pataki Gabi 32 éves, Nyíregyházán él, és elmeséli, mennyire meglepte a karácsonyra várt kis jövevény.

„A terhesség volt az utolsó, amire gondoltam.”

– „Hát kérdem én, hogy lehet az ember terhes, ha nem szexel senkivel?” – teszed fel a kérdést a blogodban. Akkor most én is felteszem neked: hogyan?

– Amíg élek, nem fogom megérteni, ez hogyan történt. Szakítottunk a párommal, egy hónappal később pedig még teljesen normális volt a menzeszem. Aztán jött a nagy utazás, kiköltöztem Ciprusra. Idegen környezet, eltérő klíma, életmódváltás és sok stressz – ezekre pont rá tudtam fogni, hogy miért nem jön meg.

A terhesség volt az utolsó dolog, amire gondoltam… bár tudat alatt lehet, hogy éreztem valamit. Már négy hónapja nem menstruáltam, és egyre jobban bosszantott a dolog. A barátaimmal, sőt még az exemmel – akivel úgy-ahogy jóban maradtunk – is viccelődtünk: biztos terhes vagyok.

Aztán valahogy a viccből valóság lett. Valahányszor elmentem egy egész alakos tükör előtt, a hasamat kezdtem figyelni, mert éreztem és láttam is, kicsit nagyobb, kicsit másabb az alakja, mint korábban.

„Jött egy fura érzés a hasamban…”

– Mikor jutott eszedbe, hogy csinálnod kellene egy tesztet? Milyen érzések kavarogtak benned előtte és közben?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019