Valami furcsa? 5+1 tuti jel, hogy teherbe estél

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Valami furcsa? 5+1 tuti jel, hogy teherbe estél

Míg bizonyos kor alatt a nők azon izgulnak, hogy jelentkezzen a menstruációjuk, egy idő elteltével fordul a kocka, s a családalapítás során éppen az ellenkezőjét várják. Az elmaradó menstruáció mellett milyen jelei vannak még annak, hogy megfogant a gyermeked?

PMS vagy beágyazódás?

Sok leendő kismama összetéveszti a PMS és a beágyazódás tüneteit, így szomorúan tapasztalják, hogy a menstruációjuk a vártak ellenére is jelentkezik a hónap végén. Sajnos nincs mit csodálkozni ezen, a két tünetegyüttes nagyon hasonló egymáshoz.

Ugyanakkor azok, akik ismerik a testüket, és el tudnak vonatkoztatni a tervektől, érezni fogják, hogy a megduzzadt mellek, hasfeszülés és a szúrásszerű fájdalmak aktuálisan nem a vérzés jelentkezését hirdetik.

Sokat eláruló keblek

Rengeteg nő tapasztalja magán, hogy mielőtt menstruációja jelentkezne, mellei megduzzadnak, érzékenyek lesznek. Ez a terhesség kezdeti szakaszában szintén igaz lehet, ám ilyenkor nem ritkán az átlagosnál jóval nagyobbat nőnek a keblek.

Erezetük feltűnőbb lesz, a bimbóudvar pedig sötétebbé válik. Gyakran annyira fájdalmassá válnak, hogy a kismamák egyszerűen nem tudnak hason sem aludni, az érintéstől pedig egyenesen ódzkodnak.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!