Ezekre van tényleg szükség a kórházban, ha kisbabád érkezik

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Ha valaki babát vár, általában hónapokig készül a kis jövevény érkezésre. Boldogan válogatja a csöppnyi ruhákat, rendezgeti a kicsi szobáját, gyűjtögeti a kedves holmikat. Igen ám, de amikor eljön az idő, vannak olyan dolgok, amikre szükségünk lehet, bár eddig hallani sem akartunk róla. Aztán ott a másik véglet is, rengeteg dolgot képes összepakolni az ember, amihez majd hozzá sem fog nyúlni. Összegyűjtöttünk Neked pár fontos dolgot, ami megkönnyíti a kórházban töltött időt és az első heteket.

Bimbóvédő krém

A legtöbb kórházban, ahogy megszületik a kicsi és még azt sem tudod mi történt veled, máris ráhelyezik a melledre, hiszen ez a legjobb neki.

Egyrészt nincs megnyugtatóbb számára annál, hogy újra a közeledben lehet, másrészt már az előtej is erősíti az immunrendszerét, igazi kis vitaminbomba a kicsinek. Igen ám, de ekkor jön rá az ember, hogy talán nem mindig olyan rózsaszín köd ez a szoptatás. Bárki, bármit mondd, hogy mennyire meghitt és felejthetetlen élmény

Hát tényleg az, de valljuk be, fáj is. Néha a csillagokat lehet látni. De ha jól felkészülünk egy bimbóvédő vagy krém segítségével, sokkal elviselhetőbb és meghittebb lehet a dolog.

Eldobható bugyi Kép forrása: lifecapture.fr

Azt persze mindenki gondolja, hogy nem a legcsinibb kis csipke-csodát kell vinni a kórházba, de az első napokban még lehet, hogy a klasszikus sem lesz elég.

Jobban jársz, ha az elején az eldobhatóra szavazol, így nem kell még a tisztántartással is bajlódnod.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019