Jön a baba? Ötletes meglepetések, ahogy elárulhatjátok a nagy hírt a családnak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Jön a baba? Ötletes meglepetések, ahogy elárulhatjátok a nagy hírt a családnak

A baba érkezése a legtöbb családban hatalmas öröm – főleg, ha az ideális körülményekről már gondoskodtatok az utód érkezése érdekében. Ilyenkor biztos felmerül bennetek a kérdés: vajon hogyan mondhatjátok el a nagy hírt igazán emlékezetesen?

Édes meglepetések Kép forrása: bvaphoto.com

Természetesen nem csak kézzel fogható bizonyítékokkal rukkolhattok elő, hanem szimbolikus meglepetésekkel is, amikből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy jön a baba.

Ilyen pl. egy-egy pár cipőcske, vagy egy miniatűr rugdalózó, amire akár saját, testreszabott feliratot is gyártathattok. (Ha pedig ikreket vártok, ne felejtsétek el kettéválasztani a meglepetést! Először csak egy pár cipőt adjatok, aztán az első sokk után jöhet a második…)

Ajándékozhattok naptárt is a következő évre: minden egyes hónaphoz mellékeljetek fotót magatokról, családtagokról, a korábbi unokákról.

Ezután bejelölhetitek a várható szülés napját az aktuális hónapban, és hogy mindenki észrevegye a fontos eseményt, előhívathatjátok nagyban a kapott ultrahang képeteket.

Kedves segítőkkel Kép forrása: barkpost.com

Ha már nem először bővül a családotok egy új taggal, akkor egy kis segítséggel igazán édes bejelentést tehettek.

Ha van kutyusotok, ő viheti a nagy hírt: pl.

adhattok rá egy ruhát, amire ráírjátok, hogy „a gólya szabadságon van”, és a nyakába akaszthatjátok az ultrahang fotót.

Kistesókkal szintén készíthettek közös fotókat, ők foghatnak egy táblát, amin közlitek a nagy hírt: bátran vehetitek viccesre is a figurát. Egy kis duzzogás nagyon szórakoztató tud lenni, néhány év múlva mindenki nevetve fog visszaemlékezni, hogy hogyan is reagáltak a kis lurkók, amikor megtudták, hogy új taggal bővül a család.