Mennyire jött könnyen a baba? Édesanyák mesélnek tapasztalataikról

Boros Mariann
Írta: ,

Amikor egy pár gyermekvállalás mellett dönt, nem tudhatják, pontosan mikor fog beköszönteni hozzájuk a gólya. Vannak szerencsések, akiknek szinte azonnal teljesül a vágyuk, míg mások hosszú hónapokig, esetleg évekig várnak a gyermekáldásra. Édesanyákat kérdeztünk tapasztalataikról.

Melinda (29) Kép forrása: brit.co

Februárban hagytam abba a gyógyszerszedést, júniustól nem védekeztünk sehogy, szeptember-október környékén pedig több orvos is azt mondta, hogy nincs peteérésem, hormonproblémáim vannak, és még nagyon sokáig nem lehet gyermekem. Ha mégis összejön, akkor el fogok vetélni

Mindezek ellenére a következő hónapban megfogant, és most itt szuszog mellettem a lassan 10 hónapos kislányom. Remélem, hamarosan kopog a kistesó is.

Éva (33) Kép forrása: by-s.me

Több évnyi próbálkozás után kértünk segítséget, majd két sikertelen lombik után nagyon boldogok voltunk, amikor a harmadik végre összejött, és megszületett a kislányunk.

Az előzmények fényében mindenkit meglepett, amikor még egyéves sem volt, és teljesen spontán megfogant a kistesó – most pedig már együtt játszanak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019