Készen állsz a gyerekre? 5 jel, hogy igen

Boros Mariann
Írta: ,

Az anyaságra sokféleképpen hangolódhatunk, ugyanakkor teljesen felkészülni mégsem lehet rá, hiszen olyan végérvényes és visszavonhatatlan változást hoz egy nő, illetve egy család életébe, ami semmi mással össze nem hasonlítható. Teljesen természetes, ha valakinek kétségei vannak a gyermekáldás ideális időpontját illetően, és bár a választ erre mindenkinek saját magában kell keresnie, cikkünkben adunk néhány fogódzót, melyek segíthetnek az önvizsgálatban.

Otthon töltöd a péntek estét Kép forrása: thefoxandshe.com

Míg korábban elképzelhetetlennek tartottad, hogy ne mozdulj ki legalább egyik (de lehetőleg mindkét) este hétvégén, addig mostanában egyre inkább azon kapod magad, hogy nem igényled már a bulizást.

Többre tartasz egy nyugis, otthoni filmnézős programot a pároddal, vagy egy beszélgetős vacsorát a barátnőiddel.

Kinél előbb, kinél utóbb, de általában mindenkinél eljön ez az időszak.

Érdeklődve figyeled a gyerekeket Kép forrása: lovestoriesbyus.com

Egyre többször kapod magad azon, hogy az utcán már nem (csak) a jóképű pasikra figyelsz fel, vagy épp egy csinos nő szettjét értékeled magadban, hanem a kis pöttömöket figyeled, hogyan viselkednek, és beleképzeled magad az anyukájuk helyébe.

Azt veszed észre, hogy hirtelen mintha megszaporodott volna a gyerekek száma körülötted, amit akár jelnek is vehetsz, de valószínűleg egyszerűen arról van szó, hogy eddig nem is vetted észre őket, most meg a csöppségekre fókuszálsz.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019