Itt az ideje a babázásnak? 6 jel, hogy valóban készen állsz az anyaságra

Balatoni Dóra
Írta: ,

Életünk egyik legnagyobb és legfontosabb döntése az, amikor belevágunk a családalapításba. Életet adni egy babának ás felnevelni őt, hatalmas energiákat emészt fel, ugyanakkor csodálatos érzéssel tölt el. Úgy érzed, hogy készen állsz már az anyaságra? Nézzük, melyek azok a jelek, amelyek szerint igen!

A gyermeknek családba kell születnie, édesanyja és édesapja is lesz, ezért nagyon fontos, hogy babakérdésben egyetértsetek a pároddal.

Bizonyosodj meg róla, hogy ugyanott tartotok szerelmeddel a kapcsolatotokban és hasonlóak az elképzeléseitek.

Te hiába érzed magad késznek az anyaságra, ha a partnered még húzódozik vagy nem is hajlandó a témáról beszélgetni.

Az egészséges párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és őszinteség, ezért nem hagyhatod figyelmen kívül az ő véleményét, akaratát.

A jövőbeli konfliktusok és problémák elkerülése érdekében mindenképp jussatok közös nevezőre.

Nem azért akarod a babát, hogy megoldja a problémáitokat Kép forrása: blueberrylake.tumblr.com

Az utóbbi időben sokat veszekedtetek a pároddal? Úgy érzed, kissé eltávolodtatok egymástól?

Ebben az esetben nem szabad, hogy az a gondolat vezéreljen, hogy majd a baba ismét közelebb hoz egymáshoz benneteket és a segítségével majd elrendeződnek a dolgaitok.

Nagy hiba, ha így vélekedsz, ugyanis a gyermek nem egy eszköz. Csakis akkor vágjatok bele, ha mindketten igazán akarjátok, hogy bővüljön a család.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019