Így teheted feledhetetlenné a kisbabád első karácsonyát

Sándor Alexandra
Írta: ,

Nézz szembe a ténnyel: holtfáradtnak érzed magad a frissen megtapasztalt vagy újból átélt kismama-szerepben, ráadásul valószínű, hogy az apróság az egész karácsonyi cécóból nem is fog emlékezni semmire. Mégis léteznek olyan apró trükkök, amivel a család és a barátok számára feledhetetlenné teheted az ünnepet.

Cuki fotók

A tengerentúli trendet követve megteheted, hogy a bébit egy hivatásos télapó karjaiban fotóztatod le, karácsonyfás háttérrel.

Noha ez a szokás nagyon aranyos, évről évre cseperedést mutató sorozatot eredményezhet, nálunk ellenérzést válthat ki a hagyományoknak való ellentmondás – mivel Magyarországon elvileg a Jézuska hozza az ajándékokat és a fát.

Télapó ide vagy oda, karácsonyi babafotót akár otthon vagy műtermi körülmények között is kreál(tat)hatsz, lehetőleg hasonló szögből és beállással.

Akár te magad is szerepelhetsz rajta, hiszen a lényeg a változás nyomon követése, melynek részese vagy.

Egyedi díszek

Készíts olyan díszt, ami világgá kürtöli a gólyahírt!

A csöppség kéz- vagy lábnyomát gipszbe öntve például bárhová passzoló dekorációt állíthatsz össze, a neten pedig rengeteg inspirációt találsz a „baby footprint decor” kulcsszavakra keresve.

A babás dísz előnye, hogy a csemete növekedésével maga is bekapcsolódhat az elkészítésbe, így évről évre gyarapodik majd a saját gyártmányú karácsonyi tárgyak száma – és valószínű, hogy minden esztendőhöz kapcsolódik egy családi anekdota, mely kedves témául szolgál az ünnepi összejöveteleken.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019