Ezeket a mondatokat biztos nem akarod hallani, ha nincs gyereked

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akár úgy állsz hozzá, hogy csak később szeretnél családot, akár úgy döntöttetek a pároddal, hogy nem vállaltok gyereket, valamit biztosan szeretnél elkerülni: a sürgetést. Íme pár idegesítő mondat, amit valószínűleg te is hallottál már, ha elmúltál 25, vagy épp egy hosszú és boldog párkapcsolatban élsz. 

Ha látszólag minden adott a családalapításhoz, akkor sokan azt gondolják, hogy most már bármelyik pillanatban jöhet a baba. De ha ez nem következik be záros időn belül, már jön is a kérdés, hogy miért késlekedtek...

Ne is próbálkozz, teljesen hiába akarod megmagyarázni, hogy tökéletesen jól érzitek magatokat így, minden harmonikusan működik, és bennetek kell megérnie a gondolatnak, nem pedig másokban…

De legalább próbálkoztok már? Kép forrása: fabyoubliss.com

Ez az előző kérdés továbbfejlesztett, sokkal intimebb és abszolút magánszférába gázoló fokozata, ám erre a feltevők mégsem ügyelnek. Mégis mi lehetne a helyes válasz?

Hiszen, ha azt mondod, „igen”, akkor jönnek a további, egyáltalán nem kívánt jó tanácsok arról, hogyan lehet gyorsan teherbe esni.

Viszont, ha nemmel felelsz, újabb kérdésekkel, és megállapításokkal bombáznak, amikre szintén nem vagy kíváncsi.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019