Csíkok, pattanások, párnácskák - Szépségápolás a terhesség alatt

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csíkok, pattanások, párnácskák - Szépségápolás a terhesség alatt

A terhesség elsősorban nem a te szépségedről, hanem a baba fejlődéséről és egészségéről szól. Nem szabad azonban elfeledkezned magadról sem, hiszen a szépségápolás nem csak alkalmanként szükséges odafigyelést jelent.

Megelőzni könnyebb, mint kezelni

Ez természetesen a várandósság alatti szépségápolással sincsen másként. Az extrém túlsúlyt, s az azzal járó striákat is könnyebb megelőzni, mi több, utóbbiakat a későbbiekben gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.

De nem csak a bőrápolás az, amire kiemelt figyelmet kell fordítanod, hiszen életed egyik legszebb szakaszában vagy, kár lenne elrontanod ezt a néhány hónapot a hanyag és ápolatlan megjelenéssel. Az alapvető higiénián felül lássuk, mire kell fokozottan ügyelned!

Bőrápolás felsőfokon

A bőröd hihetetlen változásokon megy keresztül még akkor is, ha nem nő túlságosan a súlyod. Ebből kifolyólag elengedhetetlen a mindennapos testápolás, ami lehetőleg természetes olajokkal és ne testápolókkal történjen.

Nem szabad megvárni, amíg elkezd feszülni a bőr, mert pillanatok alatt megszakadhat a kötőszövet.

Érdemes az olajat nem csak felkenni, hanem egyúttal bemasszírozni a bőrbe, ez ugyanis kiváló hatással van a véráramra. És ne csak a hasadat vedd kezelésbe, hanem a melleidet, csípődet, továbbá a combjaidat is.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)