Babát vársz? 5 app, amit a nőgyógyászok szerint is érdemes letölteni a telefonodra

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha gyermeket vársz, minden esetben a nőgyógyászod, a háziorvosod és a védőnőd javaslatai az irányadók, de mégis segíthet, ha letöltesz egy alkalmazást, ami megválaszolja a terhességed során leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Jó tanácsokkal lát el a panaszaid enyhítésére, megtudhatod belőle, mire számíthatsz és nem utolsó sorban a kisbabád fejlődését is nyomon követheted vele. A szakértők szerint ezek az alkalmazások megbízhatóak és valóban hasznosak.

Csak be kell írnod, hogy milyen dátumra várható a szülésed, és az alkalmazás a lehető legpontosabb információkat adja neked arról, hogy jelenleg hol tartasz a terhességedben, mi történik éppen a babáddal és a testeddel.

Ha számodra fontos, hogy az orvosi értelemben is lehető legpontosabb adatokat lásd, akkor amennyire ezt egy telefonos alkalmazással meg lehet tenni, a Babycenterrel elérheted.

Külön bónuszpont jár azért, hogy a baba érkezése után az alkalmazás szülői útmutatóvá válik, és rengeteg hasznos tippet és trükköt ad ahhoz, hogy túléld azokat a bizonyos első heteket, amikor minden órára jut egy kérdésed az újszülöttel kapcsolatban.

Kevesebb mint 5 dollárért az alkalmazásban nem csak nagyon szuper, 3D-s animációkat találsz arról, hogy hogyan nézhet most ki a babád, de felteheted a kérdéseidet is, amit élőben válaszolnak meg más kismamák, szakértők vagy az alkalmazás csapata.

Külön hasznos, hogy az alkalmazásban elérhetőek termékleírások és vélemények is, így más anyukák tapasztalatai alapján tudsz tájékozódni arról, hogy mi az, amire az újszülöttnek valóban szüksége lesz, és mi az, amiről csak szeretnék elhitetni veled, hogy nem lehet meglenni nélküle – például a nedves törlőkendő-melegítő.

Igen, ez tényleg egy létező dolog…

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba