7 kismama-tévhit, ami rosszul hat az egészségedre

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 kismama-tévhit, ami rosszul hat az egészségedre
Érthető, ha minden babával kapcsolatos teendőt szeretnél a lehető legtökéletesebben csinálni. Mivel ezzel mások is így vannak, tele a padlás kincset érő intelmekkel és tanácsokkal, amelyek olykor még saját maguknak is ellentmondanak. Ha úgy érzed, kezdesz megfulladni a tuti tippek formájában feléd áramló jó szándéktól, olvass tovább – most megtudhatod, mi az, amire még véletlenül sem kell hallgatnod!
„Majd pihensz, amikor a baba alszik”

Aha, ahogy azt Móricka elképzeli. Főleg az első hónapban nem lesz esélyed arra, hogy alvással töltsd ezeket az értékes órákat, hiszen úgy fogod érezni, totálisan el vagy havazva. Valószínűleg háztartási teendőkkel, vagy egyéb fárasztó tevékenységgel áldozod majd a poronty szundi-idejét, úgyhogy fölösleges másról álmodozni.
Kivételt jelent persze, ha olyan szuper apukája van a kicsinek, aki ezen feladatok jelentős részét átvállalja tőled. Ellenkező esetben viszont csak frusztráltabb leszel, hiszen lazítást vártál, és meló a vége.

„Az első napok nem túl idilliek otthon”

Ez a tanács látszólag megóv a csalódástól, ám ha túl komolyan veszed, megakadályozhatja a boldogságod. Amikor végre hazaviszitek a babát, és a kis lakó élettel tölti meg a szobácskáját, egészen különleges élményben lesz részetek.


Persze, nem csak szuszogásból, gőgicsélésből és cukiságból áll majd az élet, de semmi rossz nincs abban, ha átadod magad az önfeledt pillanatoknak, és hagyod, hogy egyfajta eufória legyen úrrá rajtad.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?