10 dolog, amit csakis a lányos anyukák érthetnek - De ők nagyon!

Szirák Viki
Írta: ,

Anyának lenni egyszerre különleges, néha fárasztó, időnként nehéz, de mindent összevetve csodálatos dolog. Attól függően, hogy fiad vagy lányod születik, egészen eltérő utat jársz be velük, a ruhavásárlástól kezdve a játékokon át egészen a tinédzser évekig. Most eláruljuk, mi az az 10 dolog, amit csakis a lányos anyukák érthetnek.

Amikor kislányod születik, hirtelen megnő a kedved arra, hogy mindenféle csajos ruhát adj rá, amiket te amúgy sohasem vennél fel, de rajta nagyon cukin mutatna.

Egy jópofa rózsaszín unikornisos kabát? Jöhet! Egy csillogó cipellő, vagy egy masni a buksijára Naná!

Az első években ezzel nincs is gond, de óvodás korban (néha már hamarabb is!) már a kislányok különös érzékenységgel kezelik az öltözködés kérdését, konkrét elképzeléseik vannak, amik nagyrészt teljesen ellentmondanak a praktikumnak, a divatnak és az előnyös öltözködés kódexének.

A lányok köztudottan királylányok akarnak lenni, és gyerekként minden hercegnős filmet látni akarnak, legalább ezerszer.

Ezért néhány hónap alatt eljutsz arra a szintre, hogy te magad sem tudod felidézni, mikor láttál olyan filmet, aminek nem valamelyik királylány a főszereplője.

Sőt, arról nem is beszélve, hogy már kívülről fel tudod idézni mindegyik karaktert, a hozzájuk tartozó sztorival együtt, ráadásul a dalokat is simán el tudod énekelni bármikor.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019