Közeleg anyák napja – 4 ötlet, amivel meglepheted anyukádat

Írta: ,

Valahol az anyák napja is olyan, mint a Valentin-nap: természetesen nem csak ezen a napon kell köszönetet mondani édesanyánknak, de azért nem baj, hogy van egy olyan alkalom, ami biztos emlékeztet erre mindannyiunkat. Összegyűjtöttünk 4 ajándék ötletet, aminek biztosan minden anyuka örülne!

Közös festés Kép forrása: huffingtonpost.com

1/4 Közös festés

Mit szólnál ahhoz, ha bebizonyítanád anyukádnak és magadnak is, hogy ott lakozik bennetek a festőművész?

Regisztráld be magatokat egy szuper páros festésre (például itt), ahol profik segítségével készíthettek el egy általatok választott képet.

Ez biztos egy maradandó élmény lesz mindkettőtöknek!

Egy mindent bele táska Kép forrása: tumblr, jcrewing

2/4 Egy mindent bele táska

Egy igazi nőnek mindig szüksége van egy tökéletes pakolós táskára, és persze táskából (és cipőből) sosem elég, így ha ezzel leped meg anyukádat anyák napján, biztosan nagyon boldoggá teszed majd.

Csempéssz bele egy közös fotót rólatok, vagy csak egy levelet, amiben megköszönöd neki, hogy mindig ott volt melletted, amikor szükséged volt rá.

Szerepcsere Kép forrása: tumblr, carissagallo

3/4 Szerepcsere

Ajándékozd meg az anyukádat egy olyan nappal, amikor szerepet cseréltek, azaz minden házimunkát, főzést, mosást, pakolást átvállalsz tőle.

Készíts neki reggelit, süsd meg a kedvenc sütijét, és intézd el helyette a bevásárlást, ha van időd.

Legyen egy olyan nap, amikor semmivel nem kell foglalkoznia, mindent te csinálsz, neki csak pihennie kell.

Meglepetés videó Kép forrása: etsy.com

4/4 Meglepetés videó

Előfordulhat, hogy nem tudjátok együtt tölteni ezt a napot, de ne ess kétségbe, így is készülhetsz valami szuper dologgal.

Válogass össze olyan fényképeket, videó részleteket, amin együtt vagytok, tegyél közéjük idézeteket vagy rátok jellemző mondatokat, aranyköpéseket, csinálj belőlük slideshow-t és küldd el neki!

Garantáltan imádni fogja!