5 kézzel készített ajándék, amivel felnőttként is meglepheted édesanyádat

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
5 kézzel készített ajándék, amivel felnőttként is meglepheted édesanyádat

Emlékszem kislányként „jobbnál jobb” ajándékokkal leptem meg édesanyámat. Volt, hogy hajnalban keltem és reggelit vittem az ágyába. Bár a mosolya nem volt teljesen őszinte az ázott lekváros kenyér láttán, mégis kedvesen elmajszolta. Idén a kertből szedett illatos orgona mellé valami személyes, de mégis használható ajándékot készítek. Ha te is szívesen barkácsolnál édesanyádnak, tarts velem és lapozd át cikkünket, amiben remek ötleteket gyűjtöttünk össze. Május első vasárnapján pedig, ha mással nem, egy öleléssel köszönd meg mindazt, amit érted tett.

Segítő kezek Kép forrása: lilluna.com

Ilyen egyedi és személyre szóló ajándék biztos nem fog egyik drogériában sem szembe jönni vele. Kedves és kreatív meglepetés. Ha pedig komolyan veszi a játékot valódi segítség is lehet a mindennapokban.

Gyárts apró kártyákat, amire különböző beváltható ígéreteket írsz. Mosogatás, vacsora főzés, vagy amit a szíved diktál. Nyugodtan meglepheted egy anya-lány nappal is vagy egy vásárlási utalványt is becsempészhetsz a csomagba.

Csinosítsd ki az üveget és szerezz örömet anyukádnak!

 

Relax Kép forrása: styletic.com

Annyi év aggódás és gondoskodás után, hidd el édesanyád örülni fog egy személyre szabott relax csomagnak. Pakolj össze minden olyan készítményt, ami egy nyugtató fürdőhöz elengedhetetlen.

Saját magad is készíthetsz fürdősót, de a kedvenc krémjeivel is meglepheted. Gyárthatsz egy kis ládikát, vagy egy csinos üvegbe is csomagolhatod a meglepetésedet.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba