5 figyelmesség, amivel meglepheted az anyukádat anyák napján

Írta: ,

Lassan itt az év egyik legfontosabb napja, és bár anyukád biztosan annak örül a legjobban, ha egyszerűen csak vele töltesz egy kis időt, számos apró figyelmesség van, amivel meglepheted őt. Adunk néhány ötletet!

Rendelj neki virágot! Kép forrása: apartmenttherapy.com

1/5 Rendelj neki virágot!

A virág talán sablonos ajándéknak tűnik anyák napján, de ha egy virágküldő szolgálat viszi házhoz, máris sokkal elegánsabb lesz! Különösen jó ötlet ez, ha például távol élsz otthonról, és bármennyire szeretnél is, nem tudsz hazamenni anyák napjára.

A filmbe illő, romantikus megoldás minden nőt meghatna, nem lesz ez másképpen az anyukáddal sem. A legtöbb virágküldőnél a kísérőkártyák személyes üzenettel is elláthatod, és akár csoki is kerülhet a virágok közé!

Készíts neki videót! Kép forrása: stylist.co.uk

2/5 Készíts neki videót!

Ma már egyáltalán nem számít bonyolult dolognak saját zenés videót készíteni, néhány online program segítségével ezt te magad is megteheted.

Csak válaszd ki a megfelelő zenét, egy olyat, ami az anyukádnak is tetszeni fog, és gyűjts össze néhány klassz fotót a gyerekkorodból, a régi karácsonyokról, a nagy családi kirándulásokról, és már indulhat is a móka!

Ha az elejére még egy személyes üzenetet is készítesz, amit te mondasz bele a kamerába, még nagyobb lesz az öröm!

Klassz videókészítő programot találsz például ITT vagy ITT.

Saját gyártású képeslap Kép forrása: picmia.com

3/5 Saját gyártású képeslap

Emlékszel még, amikor az óvodában magad készítetted az egyedi képeslapokat? Biztos, hogy nincs semmi olyasmi a papírboltokban, ami az anyukádnak ezeknél jobban tetszene!

Az anyák napi ajándék mellé készíts ismét egy saját készítésű, egyedi képeslapot – nyugodtan alkosd újra valamelyik ikonikus gyerekkori művedet, vagy csak mutasd meg, hogy most már szebben rajzolsz, vagy ügyesebben használod a makarónitésztát!

Egy ilyen kísérőajándék biztosan szép emlékeket idéz meg az anyukádban, és könnyeket csal a szemébe.

Közös ékszer Kép forrása: seekatesew.com

4/5 Közös ékszer

Nagyon szép anya-lánya ékszereket lehet kapni, de ha egyébként is szoktál hasonlókat készíteni, akkor saját kezűleg is fűzhetsz vagy alkothatsz valamit. Az anya-lánya ékszerekben az a közös, hogy az egyik a másikba illeszthető.

Azaz, ha például anyukád egy szív alakú medált kap, akkor annak a széléből hiányozni fog egy kisebb szív alakú forma – éppen az, ami a te láncodra kerül majd rá. Ez jelképezi, hogy nem csak összetartoztok és kiegészítitek egymást, de lényegében egy darab vagy anyukád szívéből.

Lazító csomag Kép forrása: messynessychic.com

5/5 Lazító csomag

Egy anyuka élete állandó rohanás, hiszen mindig van mit elintézni. Ha a te anyukád is hajlamos arra, hogy éppen önmagáról feledkezzen meg, ajándékozz neki pihenést! Ehhez először is kell szervezned egy estét, amikor az anyukádnak lesz egy kis ideje magára figyelni, és mondjuk egyik tesód sem nyúzza semmivel.

E mellé kell még az ajándék: tölts meg egy dobozt minden olyasmivel, amire az anyukádnak szüksége lehet egy tökéletes, lazító estéhez. Illatos fürdősó, egy kis üveg a kedvenc borából vagy pezsgőjéből, finom csokoládé és persze egy kellemes arcpakolás, na meg egy válogatás a kedvenc kikapcsolós zenéiből.

Meglátod, hálás lesz az élményért!