Szórakozás / Otthon

Szépség- és stílustanácsadás nyereményesővel: így színesítette a bien.hu a FitBalance gálát

Az egészséges életmód mindig is a szívügyünk volt, örömmel vettünk hát részt a vasárnapi FitBalance-on. A mozogni vágyókat saját standdal vártuk a Papp László Budapest Sportarénában, hogy a sport nyújtotta élményeken kívül a Bien Beauty Team tanácsaival is gazdagodjanak. Sőt, akiknek kedvezett a szerencse, értékes nyereményeket vihettek tőlünk haza!

Magyarország egyik legnagyobb fitnesz rendezvényén – amelyet 2006. óta évről-évre osztatlan sikerrel rendeznek meg – ezúttal nagyjából ötezer látogató vett részt, akik idén egy igazán különleges szolgáltatást is kipróbálhattak a sportprogramok előtt, után, vagy akár a szünetekben.

A bien.hu standjánál ugyanis mindennap hasznos és érdekes cikkeket publikáló Beauty Team-ünk tagjai várták a legújabb ruhatrendek, illetve smink- és frizuradivat iránt érdeklődőket. A csapat hatalmas népszerűségnek örvendett: „lányaink” több mint 200 vendéget vettek kezelésbe!

Cseh Évi stylist a legelőnyösebb ruhák és kendők kiszemelésével, a különböző alkatokra készített rajzokkal, személyre szabott stíluselemzéssel, valamint szín-, fazon- és anyagválasztással segítette a látogatókat.

Sminkesünk, Bukor Ági a legfrissebb sminktrendeket hozta magával, majd az egyéni igényeknek megfelelően készítette el a keze alá kerülők make-upját, továbbá bőrápolási tippeket is adott.

Lafferton Annamária pedig profi fodrászként kielemezte a hajtípusokat, fazonokat, és helyzetfelmérés után hajápolási tippekkel szolgált mindenkinek.

Azok között pedig, akikkel a bien.hu standjánál találkoztunk a FitBalance gálán, gondosan összeállított ajándékcsomagokat sorsoltunk ki, hogy ezzel is segítsünk nekik minél jobb formába kerülni. Három szerencsés nyertesünk egy-egy 80 000 Ft értékű csomaggal térhetett haza, mely forradalmian új technológiás alakformáló bérletet, 3 lépéses kényeztető hajápolási csomagot, zsírégetést elősegítő kapszulát és friss otthonillatosító termékeket is tartalmazott.

A bien.hu és Beauty Team-ünk tehát aktívan hozzájárult, hogy a FitBalance közönsége ne csak a mozgástól kipirulva, hanem megszépülve, kicsinosítva és a mindennapokban kamatoztatható tanácsokkal felszerelkezve térjen haza.

bien.hu @ FitBalance, 2015. április
Galéria / bien.hu @ FitBalance, 2015. április

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást