Nem hisszük el, hogy pont EZ jön megint divatba: te felvennéd a kilencvenes évek kedvencét?

Zabolai Margit
Írta: ,
Nem hisszük el, hogy pont EZ jön megint divatba: te felvennéd a kilencvenes évek kedvencét?

Rihanna imádja és a Kardashian lányokat is látták már benne, sőt, neked is van fotód, amin ezt viseled, de valószínűleg legszívesebben letagadnád – mi az? Hát a vödörsapka, ami fogalmunk sincs, hogyan és miért, de úgy tűnik, ismét visszatér a divatba.

Na jó, a dolog azért annyira nem meglepő, hiszen gyakorlatilag minden, ami menő volt a ’90-es években, újra a boltokba kerül, csalhatatlan jeleként annak, hogy öregszünk, hiszen kamaszkorunk ruhadarabjaira menő retró cuccként vagy ismeretlen újdonságként csap le a millenniumi generáció. A bővebb fazonú nadrágok, a „mom jeans”-ek, a laza melegítőnadrágok és a sportcipők ismét divatba jöttek, és hozták magukkal elmaradhatatlan társaikat, a vödörsapkákat is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Persze, nem azt akarjuk mondani, hogy nem praktikus és kényelmes viseletről van szó, hiszen nyárra mindenképpen jól jön egy kalap, és ez a fazon nem túl szoros, egyszóval funkcionális szempontból tényleg minden megvan benne, hogy szerethető viselet legyen, de hogy a kifutókon is ismét látni fogjuk, azt mégsem hittük volna. Pedig a 3.1 Philip Limtől kezdve a Fenty-n keresztül a Fendi-ig minden tervező ezt adja most a modelljeire, és az is sokat elárul, hogy a fast fashion márkák üzletei és webshopjai is tele vannak a legkülönfélébb darabokkal. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a magas szárú farmershortokkal és kertésznadrágokkal, virágmintás blúzokkal együtt nagyon sokszor fogjuk látni a fesztiválokon ezeket a fejfedőket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba