Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Üdítő szezonális divatszínek 2015 nyarán, izgalmas outfitekben

Meglepő módon az idei szezon sokkal kevésbé élénk és feltűnő, mint azt vártuk, legalábbis ami az egyszínű ruhákat illeti. A mintákkal már egészen más a helyzet, ott szembeötlően sok árnyalatot kombináltak egymással a tervezők. De hogyan viselik a színes ruhákat a bloggerinák?

Piros-lila Kép forrása: chicstreetstyle.me

Brenna egy érdekes, nőies összeállítással rukkolt elő, ami pont azért különleges, mert mi magunk valószínűleg nem ötvöznénk ezt a két színt. Pedig úgy tűnik a piros és a lila nagyon is illik egymáshoz.

Ezt az outfitet akár a tavalyi ruhatárból is összeállíthatjuk, ezért ideális választás azok számára, akik még nem jutottak el a nagy tavaszi gardróbfrissítésig.

Az ejtett oversized felsőhöz remekül illik a hasonlóan túlzónak ható, nagyméretű nyaklánc, a szettet pedig ez a piros válltöméssel bíró kabátka teszi igazán elegánssá.


Hangsúlyos derékvonal – a bloggerinák szerint az idei év slágere


A cipőn már jól láthatjuk az idei trendet, hiszen a szezonban visszatérnek a hegyes orrú, magas sarkú topánkák, amikkel tökéletesen lehet karcsúsítani a lábakat.

A farmer örök sláger, ám ha igazán divatosak akarunk lenni, idén válasszunk bokáig érő darabot.

Üde kék Kép forrása: wendyslookbook.com

Ha két igazán divatos színt kellene kiemelnünk idén, akkor jó eséllyel voksolhatnánk a kékes árnyalatokra és a pirosra. Utóbbira már láthattunk egy kiváló példát, s itt van egy outfit Wendy-től a kék összeállításokhoz.

Ez a szett egyáltalán nem zavaró, vagy túlságosan feltűnő annak ellenére sem, hogy olyan élénk színre épít, mint amilyen az égszínkék. A szembeötlő árnyalatot a bézses ruhák és kiegészítők teszik visszafogottá, így ez az összeállítás bármilyen alkalom során megállja majd a helyét.

Persze, ha szeretnénk jobban elrejteni bájainkat, akkor nyugodtan választhatunk hosszabb nadrágot, vagy akár szoknyát is, nem muszáj sortban elindulnunk.

Ugyanakkor utóbbi sem éppen hivalkodó, hiszen a hosszított kabát csak akkor mutatja meg csodás lábainkat, ha teret engedünk neki.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?