Trendi egyrészes fürdőruhák a szezonra - nem csak bikiniben lehetsz szexi!

Írta: ,

Bár kétségtelen, hogy barnulás szempontjából a bikini praktikusabb a fürdőruhánál, de ha valamilyen oknál fogva nem szeretnéd közszemlére tenni a hasad a strandon, remek alternatíva lehet egy csinos egyrészes. Az unalmas, konzervatív darabok ideje rég lejárt, az idei szezonban rengeteg, fazonját tekintve is izgalmas, szexi modell vár. Cikkünkben ezekből mutatunk ízelítőt!

Rafinált rózsaszín Kép forrása: www.victoriassecret.com

1/7 Rafinált rózsaszín

Bár a fürdőruhákat általában tökéletes alkatú nőkön mutatják be, ez a fazon az esetleges párnácskákat is jótékonyan elfedi a mell alatti rafinált varrásoknak köszönhetően.

Mellrésze a beépített merevítőnek és szivacsozásnak köszönhetően megfelelő tartást ad a teltebb kebleknek is.

A pántokon található kövek remekül feldobják az élénk rózsaszín fürdőruhát, mely barna bőrön mutat igazán jól.

Merészen dekoltált Kép forrása: www.anthropologie.eu

2/7 Merészen dekoltált

Az ilyen merész kivágású fürdőruhát főképp kisebb mellűeknek ajánljuk, ugyanis teltebb formák esetében fennállhat a villantás veszélyese ezt a modellt viselve.

Mellrésze olyan, mint egy háromszöges bikini, csak épp alul is anyaggal folytatódik, így rajzolódik ki igazán szépen ez a fekete-fehér minta, mely az egyszerű szabást is különlegessé teszi. 

Marilyn-stílusú Kép forrása: www.theorchidboutique.com

3/7 Marilyn-stílusú

A hófehér egyszerűen nem tud kimenni a divatból, bátran viseld hát idén is a strandon.

Ez a Marilyn Monroe klasszikus ruhájára emlékeztető darab hosszított kivágásával szexi, mégsem túl kihívó – épp csak sejtet.

A derékvonal fölött elvágott fazon nyújtja az alakot, így nem csak szupermodell adottságúak áll jól.

Azték mintával Kép forrása: http://www.pacsun.com/

4/7 Azték mintával

Ha szabásában egyszerű, mégis mutatós fazont keresel, jó választás lehet ez a spagetti pántos azték nyomott mintás fürdőruha, mely vidám színeivel kelt feltűnést.

Egyszerű szabásának köszönhetően jól összetartja az alakot, mintázata pedig karcsúsítja viselőjét

Romantikus és szexi Kép forrása: www.pacsun.com

5/7 Romantikus és szexi

A fűzővel bolondított mellrész virágmintával kombinálva egyszerre romantikus és szexi.

Az ilyen típusú fürdőruhát akkor ajánljuk, ha alapvetően ki vagy békülve az alakoddal, és a kebleidet sem akarod túlzottan takargatni, ugyanis ennél a fazonnál mell tájékon spóroltak az anyaggal – ám a fűzőnek köszönhetően mégsem kell tartanod tőle, hogy félrecsúszik, és esetleg olyat is mutatsz, amit nem szeretnél.

A pántok a háton is keresztezik egymást – ezzel számolnod kell, ha barnulni akarsz.

6/7 Kis fekete

A kis feketével nem csak estélyi formájában lehetetlen mellélőni – fürdőruhának is tökéletes választás.

Amellett, hogy slankít, világosabb és már napbarnított bőrön egyaránt remekül mutat.

A pánt nélküli fazon évek óta töretlen népszerűségnek örvend bikini formájában, de az egyrészes fürdőruha is igazán jól mutat hasonló mellrész megoldással.

Ha sikerül a megfelelő kosárméretet kiválasztani, attól sem kell aggódni, hogy esetleg lecsúszik, de általában amúgy is vékony szilikon csík van a mellrész belsejébe varrva, mely hozzátapad a bőrhöz.

Kék csipke Kép forrása: www.dez.ru

7/7 Kék csipke

A csipke visszavonhatatlanul beférkőzött a divatba, szinte minden ruhadarabot és kiegészítőt feldob, természetesen ez alól nem kivétel a fürdőruha sem.

Ez a kék modell egyrészes ugyan, a csipkebetétnek köszönhetően mégis látni engedi a hasat - kicsit olyan, mint a meséből a lány, aki hálót vett magára, s volt is rajta ruha meg nem is.

Az átlátszó anyaghoz merész kivágás is párosul, így akkor ajánljuk igazán, ha a strandon is bevállalós vagy - ezt felvéve ugyanis garantáltan magadra vonzod a tekinteteket.