5+1 trend, amiről soha nem gondoltuk volna, hogy újra divatba jön

Berényi Nóri
Írta: ,
5+1 trend, amiről soha nem gondoltuk volna, hogy újra divatba jön

Emlékeztek, amikor tiniként elővettétek a szüleitek régi képeit, és jól kinevettétek őket, mert nem értettétek, miért öltöztek olyan fura ruhákba – mint például a csőnadrág? Persze hogy is érthettük volna, amikor akkoriban olyan nadrágokat hordtunk, amik térdtől lefelé inkább hasonlítottak szoknyára. De hát nem is hibáztathatjuk magunkat, hiszen akkor ez volt a divat! Íme azok a darabok, melyekről azt hittük, soha többet nem látjuk őket viszont a gardróbunkban, pedig hamarosan ezekkel lesznek tele az üzletek.

A válltömés Kép forrása: fenzyme.com

A diszkó korszak elhagyhatatlan darabjai voltak a válltöméses felsők. Ha benézel anyukád szekrényébe, te is biztosan találsz majd olyan zakókat, amikben válltömés van!

A '80-as években nagy túlzással használták, de te is visszacsempészheted a ruhatáradba, kicsit visszafogottabb formában.

Nagyon szép vállakat varázsolhat és jól kihangsúlyozhatja a derekunkat, de fontos, hogy megtaláljuk a számunkra előnyös formát, különben olyan vállunk lesz, amit a pasink is megirigyel.

A köntös hatású kardigán Kép forrása: shop.spelldesigns.com

A '60-70-es évek nagy slágere volt az oversized kardigán, amit előszeretettel hordtak nők és férfiak egyaránt. Szerencsére ez egy olyan ruhadarab, amit nagyon sokféleképpen lehet variálni.

Felveheted egy laza farmer-trikó szetthez, de jól mutat egy csini ruhával is. Egy szép övvel kombinálva máris megvan az ütős party outfited!

Ez mindenképpen egy olyan darab, amit nem bánunk, hogy újra divatba jött.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!