4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – biztosan neked is jól állna!

Szirák Viki
Írta: ,
4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – biztosan neked is jól állna!

Testalkattól, magasságtól, de még stílustól függően is mindenkinek más darabok állnak jól. Igen, lehet hogy neked nagyon tetszik a maxiruha, de ha alacsony vagy, valószínűleg nem fog úgy állni rajtad, mint egy modellen a kifutón. Ezért is nehéz megtalálni a tökéletes darabokat. De a jó hír, hogy van pár trend, ami mindenkin klasszul mutat, így biztos, hogy neked is szuperül fog állni!

Még a téli szezontól egy kis ideig sajnos nem szabadulunk, így a pulóver elengedhetetlen része az öltözködésünknek.

A szimpla pulcsik helyett klassz ötlet, ha beújítasz egy menő garbóra, ami nem csak melegít, de egyúttal rendkívül elegáns is!

Nem véletlenül tartják a divat rajongói úgy, hogy munkahelyre és baráti találkozóra egyaránt jó választás, hiszen igazi multifunkciós darabról beszélünk.

Ráadásul életkortól és testalkattól függetlenül mindenkin szuperül mutatnak.

Ha pedig szeretnéd feldobni egy kis egyediséggel, akár egy középhosszú szoknyához is felkaphatod, így nem lesz túlságosan átlagos, de közben mégis megmarad az egyedi stílusa.

Az egyberészes ruhák tekintetében kétség kívül az az aduász, amikor olyan darabot viselsz, ami alul már nem feszül rád, szemben például egy klasszikus ceruzaszoknyával.

Az A-vonalú ruhák abszolút előnye, hogy kivétel nélkül minden testalkaton nagyon jól mutatnak, hiszen nem csak nőiesek, de egyúttal épp annyit rejtenek el az alakunkból, amennyit egyébként is szeretnénk általában.

Mindegy, hogy rendkívül vékony alkat vagy, vagy épp most szaladt fel rád pár plusz kiló, ez a fazon tökéletesen elrejti a hibákat, és nem utolsó sorban még jól is néz ki!

Nyáron és tavasszal kötelező darab, de akár a téli szezonban, egy vastagabb harisnyával is nyugodtan viselheted!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!