4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – neked is jól állna!

Szirák Viki
Írta: ,
4 trend tipp, amit egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia – neked is jól állna!

Testalkattól, magasságtól, de még stílustól függően is mindenkinek más darabok állnak jól. Igen, lehet hogy neked nagyon tetszik a maxiruha, de ha alacsony vagy, valószínűleg nem fog úgy állni rajtad, mint egy modellen a kifutón. Ezért is nehéz megtalálni a tökéletes darabokat. De a jó hír, hogy van pár trend, ami mindenkin klasszul mutat, így biztos, hogy neked is szuperül fog állni!

Az overálok csak nemrég tértek vissza a divatba, de szerencsére mindenki megtalálhatja köztük a legelőnyösebb szabású darabokat.

Azáltal, hogy lényegében egyberészes nadrágokról van szó, az alacsonyabb lányok optikailag magasabbnak tűnhetnek bennük, így ha mindig is plusz centikre vágytál, egy ilyen ruhadarabbal könnyen megteremtheted magadnak.

Ráadásul vannak olyan darabok, amelyek nem a testedre feszülnek, hanem szabad teret hagynak a mozgásra, és emaitt karcsúbbnak is tűnhetsz tőlük.

Nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek ez a darab jelenleg a sztárok körében is, hiszen a fazonok és stílusok sokszínűsége miatt sosem lesz unalmas az overál.

Az egyberészes ruhák tekintetében kétség kívül az az aduász, amikor olyan darabot viselsz, ami alul már nem feszül rád, szemben például egy klasszikus ceruzaszoknyával.

Az A-vonalú ruhák abszolút előnye, hogy kivétel nélkül minden testalkaton nagyon jól mutatnak, hiszen nem csak nőiesek, de egyúttal épp annyit rejtenek el az alakunkból, amennyit egyébként is szeretnénk általában.

Mindegy, hogy rendkívül vékony alkat vagy, vagy épp most szaladt fel rád pár plusz kiló, ez a fazon tökéletesen elrejti a hibákat, és nem utolsó sorban még jól is néz ki!

Nyáron és tavasszal kötelező darab, de akár a téli szezonban, egy vastagabb harisnyával is nyugodtan viselheted!