5+1 trend, amit végre magunk mögött hagyhatunk: ezek már nem divatosak

Szirák Viki
Írta: ,

Minden korszaknak, évnek megvannak a maga trendjei, azonban ahogy telik az idő, úgy adják át a reflektorfényt más daraboknak. Ebből kifolyólag év végéhez közeledve már tudni lehet, mi lesz igazán felkapott az elkövetkező hónapokban, de valójában év közepén is változhat, épp mi a népszerű trend. Ez alapján annyit kijelenthetünk, hogy az alábbiak már nem számítanak divatosnak!

Nem sokkal ezelőtt még a szatén ruhák egyet jelentettek a nőiességgel, az eleganciával és a romantikus megjelenéssel.

Rengetegen hordták a lenge, vállpántos ruhákat, amelyek egyszerre követték az alakot, de közben némi sejtelmességet rejtettek magukban.

Azonban egy ideje már nem igazán hordják őket az utcán, ami olyan szempontból érthető is, hogy elsősorban inkább a hálószobába szánták a tervezők ezt az anyagot.

A leggingsről egyébként is úgy tartják, hogy önmagában nem helyettesíti a nadrágot, és inkább kiegészítésként érdemes viselni, de ezzel a szabállyal nem mindenki ért egyet.

Sőt, nemrég a farmer hatású leggingsek is berobbantak, ám hódításuk nem volt örökéletű.

Egyrészt az anyag nem olyan ellenálló, így sokkal hamarabb meglátszik a mosás és viselés hatása, ráadásul a kevésbé előnyös vonalakra is felhívta a figyelmet.

Ez ma már egyáltalán nem számít divatosnak!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba