A tetoválástól az ujjpiercingig: ezeket használják rengetegen jegygyűrű helyett

Pölz Kitti
Írta: ,
A tetoválástól az ujjpiercingig: ezeket használják rengetegen jegygyűrű helyett

Kép forrása: unsplash

Ha úgy érzitek, elérkezett az idő és jegyességgel szeretnétek megünnepelni az életre szóló szerelmeteket, azért (minden felszínességet nélkülözve) nyugodtan valld be, hogy igenis fontos, mit húznak az ujjadra – persze az is irtó romantikus, ha egy játékteremben kérik meg a kezedet egy plüssfigurával, mint ahogy Ted megkérte Stellát az Így jártam anyátokkal című sorozatban, de azért adódik a kérdés: mivel érdemes jelképezni a szerelmet? Íme az alternatívák, amiket a világ minden táján alkalmaznak, jegygyűrű helyett!

Ha nem szeretnétek a hagyományos vonalat követni és teljesen biztosak vagytok magatokban, szuper és mutatós megoldás lehet a közös ujjtetoválás, hiszen nemcsak praktikus (nem ejted bele a lefolyóba, nem lesz szoros, bármilyen ékszerhez illik), hanem elképesztően szép és jelentőségteljes is!

Ha nem szeretnétek gyűrűt, tökéletes megoldás lehet egy közös kis rejtett szimbólum vagy mondat a csuklótokra, esetleg az alkarotokra – ez tényleg egy életre szóló vállalkozás lesz!

Tudtad, hogy egy csomóan ajándékoznak nyakláncot a szívük hölgyének ahelyett, hogy gyűrűt húznának az ujjára?

Persze ez még mindig nem egy általánosan bevett szokás, azért érdemes megfontolni: olcsóbb, mint gyémántgyűrűt csináltatni, amit aztán állandóan félteni kell, ráadásul gyönyörű darabokat lehet kifogni egyedi medálokkal, amik saját emlékeket és érzelmeket őriznek...