A tetoválás az új gyűrű: 10 szuper minta, amit azonnal magadra akarnál tetoválni

Pölz Kitti
Írta: ,
A tetoválás az új gyűrű: 10 szuper minta, amit azonnal magadra akarnál tetoválni

A gyönyörű tetoválós bejegyzések és fotók ugyanúgy jönnek-mennek a falunkon, mint a street-style-vagy frizuratrendek, de egy valami más bennük: megmásíthatatlanok, iszonyatosan egyediek és rengeteg mindent kifejezhetünk velük. Nem kérdés, hogy 2018-ban átvették az irányítást az apró tetoválások, sőt egyre többen vannak, akik jegygyűrű helyett is ezt az eljegyzési módot használják - na persze nem kell azonnal elrohannod varratni, ha megkérték a kezed, de azért ezt a 10 mintát te is megirigyled majd a viselőiktől... Gyönyörűek és eszméletlenül ötletesek!

Dönts ennél a mintánál, ha igazán elszánt vagy valamit illetően: legyen az egy soha véget nem érő szerelem, a munkád vagy a választott sportod iránti szenvedély, esetleg a kitartásod, amit senki nem vehet el tőled - ez a szimbólum segít, hogy bármelyik pillanatban felébreszthesd az elszántságod!

Ha ezt a fajta tetoválást választod, egyértelműen az életedre jellemző szimmetriát és egységet varratod magadra - szeretnéd “egyenesbe tenni” a dolgokat?

Egységre törekszel?

Akkor tervezz szimmetrikus vonalakat és mintákat az ujjaidra!

Nemcsak komoly jelentéssel bíró, de gyönyörű is!