Tavaszi trend-előrejelzés: sorakoznak a megosztó fazonok és irányzatok

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tavaszi trend-előrejelzés: sorakoznak a megosztó fazonok és irányzatok

Kép forrása: pinterest.com

Az új szezon előtt a legtöbben izgatottan várjuk, milyen új fazonok és irányzatok bukkannak fel a boltok polcain, lesznek-e olyan trendek, amik igazán testhezállóak. Idén meglehetősen széles palettáról válogathatunk - és bár sok tavalyi, tavalyelőtti irányzat is megmarad a kínálatban, sok területen újítottak a tervezők. Lássuk a leginkább megosztó fazonokat és irányzatokat!

A rövidnadrágok mindig fontos szerephez jutottak a meleg hónapokban, és tavaly leginkább a forró nadrágok voltak azok, amik kihagyhatatlan alapdarabnak tűntek.

Ugyan idén sem kell lemondanunk ezekről a darabokról, feltűntek a jóval elegánsabbak és szolidabb változatok is a kínálatban. Ezek a rövidnadrágok általában térd felett végződnek, bár a kifutókon népszerűek voltak a kevésbé előnyös, térd alatt végződő fazonok is, de természetesen a klasszikus, combközépig érő darabok vitték a prímet.

Egy kicsit militarista, nyers ez a trend, de természetesen könnyű nőiessé, vagy éppen kényelmesen sportossá varázsolni a női alapdarabok társításával.

A mellények már az őszi és a téli szezonban is erősen képviseltették magukat és bizony nem kell tőlük búcsút vennünk a meleg hónapokban sem.

Ezek az alapdarabok jó eséllyel azért lettek ismét különösen divatosak, mert a 70-es évek most nagyon erős hatást gyakorolnak a trendekre, és ha valamikor, akkor ebben az időszakban a mellényeknek kulcsszerep jutott.

A szintén egy kicsit férfiasabb darabot a divat szerint akár blúz, felső helyett is viselhetjük, kabát alá is felvehetjük, és akár még a legforróbb napokon is viselhetjük.

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő