Ez a 2019-es tavaszi-nyári cipőtrend – melyik a kedvenced?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ez a 2019-es tavaszi-nyári cipőtrend – melyik a kedvenced?

A 2019-es tavaszi, nyári szezon cipőkínálata meglehetősen szélesnek és színesnek mondható. Nem igazán lesz megkötés sem az árnyalatokat, sem a fazonokat illetően, viszont néhány trend egyértelműen uralkodik a palettán. Lássuk, neked idén melyik lesz a kedvenced!

1. Éljen a kényelem!

Jó hír azoknak, akik nem szeretik a magas sarkakat, hogy idén kifejezetten népszerűek lesznek a laposabb talpú cipők, és az alacsony sarkak. A platform azért tartja magát, és természetesen ott lesznek a kínálatban a tűsarkúak is, de idén nem azon fog múlni a divatos megjelenésed, hogy hány centi magas a szandálod sarka. Inkább a kényelmen lesz a hangsúly, amit sokan ötvöztek a vastagabb talpú szandálokkal, így a kellemest összekötheted a hasznossal: úgy tűnhetsz magasabbnak, hogy közben nem kínzod a lábaidat és a gerincedet.

Ez a 2019-es tavaszi-nyári cipőtrend – melyik a kedvenced?Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ehhez a megoldáshoz csatlakozik a törpesarok, ami már az őszi, téli szezonban is felbukkant a csizmákon. Most azonban a szandálok és félcipők világát hódította meg, és hol hegyes tűsarokkal, hol tömzsibb, masszívabb sarokrésszel található meg a kínálatban. Az biztos, hogy a törpesarok nem nyújt éppen hétköznapi látványt, ezért csak gondosan megkomponált outfittel mutat igazán jól.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba