Csodaszép színek és ízléses fazonok - ilyenek lesznek idén tavasszal a kabátok

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Csodaszép színek és ízléses fazonok - ilyenek lesznek idén tavasszal a kabátok

Ha kabátokról van szó, nagyon nehezen tudok nemet mondani egy újabb csodaszép darabra. Talán azért, mert a kedvenc hónapjaim nyárra esnek, és valahogy muszáj a többi évszakba egy kis örömöt, vidámságot csempésznem az öltözködésemmel. Ezeket a feltételeket már előre teljesítették a tervezők, ugyanis talán minden eddiginél színesebb és feltűnőbb a tavaszi kabáttrend. Én már meg is találtam az új kedvence(i)met!

Vidám színek és minták, avagy éljen a retró

Az elmúlt években sok olyan trendet hívtak életre a tervezők, amik erősen emlékeztetnek minket a retró időszakra – fazonokban és színekben egyaránt. Ugyan a jelenlegi darabok sokkal ízlésesebbek és többségükben kifinomultabbak is, mint elődeik, egyvalami nem változott: a színek és minták kavalkádja.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ez az előrejelzéseknek megfelelően megjelenik a tavaszi trendekben is, a színeket előszeretettel ötvözték egymással a tervezők, és az olyan klasszikus minták is sok helyen felbukkantak, mint a csíkok vagy éppen a pöttyök, továbbá nagy visszatérőnek számítanak a batikolt megoldások.

A mintás kabátokat bátran hordhatod klasszikus leggings, vagy akár farmer társaságában, és persze a szoknyákhoz is remekül passzolnak.

Farmeranyagok és foltminták

Az elmúlt néhány évben nem igazán volt meghatározó szerepe a farmernek. Kiszorultak a divatból a farmerkabátok, velük együtt a farmerruhák, és a nadrágokat illetően is inkább a skinny és a leggings vitte a prímet. Nos, ahogy azt már tavaly is érezni lehetett, ez az idei évben változni fog.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A kabátokat illetően a farmerdzseki éli most reneszánszát. Bár egész nyugodtan előveheted a néhány éve félretett kabátodat is, ha igazán trendi szeretnél lenni, a mostani szezonban a foltozott hatású, patchworkös kabátok mellett teszed le a voksodat.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba