Táskamustra – Íme 2016 legtrendibb fazonjai!

Style&Blog
Írta: ,

Minden új szezonban külön figyelmet szentelünk a kiegészítőknek, azon belül is az aktuális táska trendeknek. Nekünk, nőknek nélkülözhetetlenek a táskák, hiszen elrejtenek minden olyan kincset, amire egy nap folyamán szükségünk lehet, ráadásul tökéletes kiegészítői az összeállításainknak. A mai bejegyzésben a nyár legstílusosabb darabjait gyűjtöttük össze Nektek, melyek között lesznek praktikus, vagány és különleges darabok is!

STÍLUSOS APRÓSÁGOK

Képek forrása: 1234

Nem a legpraktikusabbak, de nem kell, hogy mindig ez legyen a szempont. A már-már zavarbaejtően apró, de gyönyörű, vállpántos táskák hódítanak idén, minden színben és fazonban. Gyakoriak a fémes díszítések, láncok, melyektől még különlegesebb lesz az adott apróság.

PRAKTIKUS SHOPPER

Képek forrása: 1234

Ez viszont már igazán praktikus fazon – az óriási pakolós táskák elrejtenek mindent, és kifejezetten stílusosak is. Találhatóak közöttük fonott vagy a textíl anyagú darabok, és barna árnyalatban a legnépszerűbbek. Ezeket a táskákat kevésbé ajánljuk apró termetű lányoknak, nekik érdemes kisebb fazonokat választani, elkerülve, hogy nagyon „bőrönd-hatású” legyen a végeredmény.