Szexi, de nem közönséges: 5 variáció crop topra

Zabolai Margit
Írta: ,
Szexi, de nem közönséges: 5 variáció crop topra

Kevés dolog van, aminek a ’90-es évek utáni visszatérte úgy lázba hoz, mint a crop topé. Nem mondom, egy pillanatra az is elgyengített, hogy újra összeáll a Backstreet Boys, de rájöttem, hogy valahogy ők már nem az igaziak. A hasvillantós pólóban viszont továbbra sem csalódtam. Mutatom, hogyan érdemes viselni!

Batikolt klasszikus Kép forrása: forever21.com

Ha már ’90-es évek, ugyebár, akkor természetesen jöhet a batikolt, vagy arra emlékeztető minta is.

A magasabb derekú farmer short egyszerű, de tökéletes választás a crop tophoz, mert míg egy alacsony derekú fazonnal kicsit közönséges hatást keltene, így kifejezetten stílusos, vagány összeállítás lehet.

Ha ilyen egyszerű, mégis hatásos szettre törekszel, érdemes színben összehangolni a felsőt a nadrágoddal, és a kiegészítőkkel is bánj óvatosan.

Ebben az összeállításban az a nagyszerű, hogy úgy néz ki jól, hogy közben azt a benyomást kelti, mintha éppen csak kivettél volna valamit a szekrényből.

Akár egy rocksztár Kép forrása: mymakeupideas.com

Szintén a kilencvenes évek grunge vonalát gondolja újra ez az összeállítás.

A farmer short az egyszerű, egyszínű crop toppal laza viselet, a top fölé kapott kockás ing pedig egyrészt örök klasszikus, másrészt kicsit takarásba helyezi a derekat és a hasat, így a villantás sem lesz olyan látványos.

Mivel egy elég vagány, rockos szettről van szó, lehet, hogy érdemes néhány nem túl harsány, finom vonalvezetésű ékszert vagy kiegészítőt választanod, hogy kicsit nőiesebb legyen az összkép.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv