Stílusos szandálok, amik biztosan illenek a gardróbodhoz

Írta: ,

Végre itt a szandál-szezon, amit már alig vártunk, úgyhogy gyorsan körbe is néztünk, és összeszedtünk néhány alapdarabot, amivel nem lehet mellélőni. Az elsődleges szempontunk az volt, hogy olyan lábbeliket keressünk, amelyek jól bevethetőek, és többféle outfithez is passzolnak. (X)

Kényelmes darab a mindennapokra Kép forrása: ccc.eu

1/5 Kényelmes darab a mindennapokra

Ez a lapos talpú, natúr hatású szandál kiváló viselet egy szaladgálós mindennapra, de akár a nyaralásra is.

A csavart, fonott pántoktól van egy kis hippis beütése, ami kimondottan trendinek számít az idei szezonban, és egy könnyű nyári ruhával is hordhatod, de hűvösebb napokon egy farmerhez is passzinthatod, mindenképpen szép kiegészítője lesz az outfitednek, és nem hagy cserben akkor sem, ha például a parton viseled egy könnyű kis strandruhával.

A szandált itt találhatod meg!

A napokra, amikor hódítani akarsz Kép forrása: ccc.eu

2/5 A napokra, amikor hódítani akarsz

A piros szín erőt sugároz, csábít és vonzza a tekinteteket, de ha túl sokat viselsz belőle, akkor kellemetlen, tolakodó lehet az összhatás.

Egy ilyen elegáns, magas sarkú szandálon viszont pont kellő mennyiségben jelenik meg, hogy vonzó, mégis sejtelmes maradhass.

Ha alkalomra készülsz, a cipőt viselheted a klasszikus kis fekete ruháddal – meglátod, hogy csodát fog tenni vele! – de egy egyszerű, hétköznapi farmer-blúz szerelésnek is egészen más alaphangot adhatsz ezzel a szandállal.

A szandált itt találhatod meg!

Egy kis szín Kép forrása: ccc.eu

3/5 Egy kis szín

Ezt a színes, mozaikmintás szandált amint megláttuk, a „must-have” kategóriába soroltuk, hiszen egyrészt az egymásba átmenő, elhalványuló színekkel abszolút beleillik a legfrissebb trendekbe, másrészt kimondottan kényelmes, stabil viseletnek tűnik, harmadrészt pedig sokféle outfithez illeszkedik.

Ha egyszerűbb, monocrome összeállítást viselsz, akkor ezzel a szandállal egy csepp színt adhatsz az összképhez, ha pedig egyébként is szereted a mintás, színes darabokat, akkor ennek a szandálnak mindenképpen a gardróbodban van a helye.

A szandált itt találhatod meg!

Egy megbízható darab Kép forrása: ccc.eu

4/5 Egy megbízható darab

Sokan olyan helyen dolgoznak, ahol egy nyitott orrú cipő viselete akkor sem megengedett, ha éppen melegebbre fordul az idő.

Ez a zárt orrú, klasszikus, fekete kis szandál tökéletes választás komolyabb eseményekre, vagy akár munkába is – éppen akkora a sarka, ami már ad egy elegáns tartást, de még kényelmes és nem is kihívó, az egész cipellő megjelenése szolid és visszafogott, mégis nőies darab.

A nyitott hátsó résznek és a hálós orrnak köszönhetően jól szellőzik, így biztosan jól fogod érezni benne magadat akkor is, ha egész nap kell viselned. Kapható nude árnyalatban is, érdemes az alapján választani, hogy inkább világosabb vagy sötétebb ruhákat viselsz. De mi persze akkor sem fogunk ítélkezni, ha megveszed mind a két színt…

A szandált itt találhatod meg!

Mert kell valami merészebb is… Kép forrása: ccc.eu

5/5 Mert kell valami merészebb is…

Ez a sejtelmes, csipkével díszített darab a fekete szín miatt egyáltalán nem tűnik tolakodónak, mégis tökéletes választás, ha szereted a merészebb, csábításra tervezett darabokat.

Nekünk azért jön be nagyon, mert egy kis koktélruhával, vagy egy földig érő, színes, hullámszó szoknyával ugyanúgy el tudjuk képzelni, mint mondjuk egy farmerrel, toppal és bőrdzsekivel.

Ha pedig egy cipő ilyen sokoldalúan tud megjelenni, akkor annak kiérdemelt helye van a gardróbodban, és biztosan jól kihasznált, igazi kedvenc darab lesz.

A szandált itt találhatod meg!