Stílusos szandálok, amik biztosan illenek a gardróbodhoz

Zabolai Margit
Írta: ,

Végre itt a szandál-szezon, amit már alig vártunk, úgyhogy gyorsan körbe is néztünk, és összeszedtünk néhány alapdarabot, amivel nem lehet mellélőni. Az elsődleges szempontunk az volt, hogy olyan lábbeliket keressünk, amelyek jól bevethetőek, és többféle outfithez is passzolnak. (X)

Kényelmes darab a mindennapokra Kép forrása: ccc.eu

Ez a lapos talpú, natúr hatású szandál kiváló viselet egy szaladgálós mindennapra, de akár a nyaralásra is.

A csavart, fonott pántoktól van egy kis hippis beütése, ami kimondottan trendinek számít az idei szezonban, és egy könnyű nyári ruhával is hordhatod, de hűvösebb napokon egy farmerhez is passzinthatod, mindenképpen szép kiegészítője lesz az outfitednek, és nem hagy cserben akkor sem, ha például a parton viseled egy könnyű kis strandruhával.

A szandált itt találhatod meg!

A napokra, amikor hódítani akarsz Kép forrása: ccc.eu

A piros szín erőt sugároz, csábít és vonzza a tekinteteket, de ha túl sokat viselsz belőle, akkor kellemetlen, tolakodó lehet az összhatás.

Egy ilyen elegáns, magas sarkú szandálon viszont pont kellő mennyiségben jelenik meg, hogy vonzó, mégis sejtelmes maradhass.

Ha alkalomra készülsz, a cipőt viselheted a klasszikus kis fekete ruháddal – meglátod, hogy csodát fog tenni vele! – de egy egyszerű, hétköznapi farmer-blúz szerelésnek is egészen más alaphangot adhatsz ezzel a szandállal.

A szandált itt találhatod meg!