4 ruhadarab, amiről már a vásárlásnál tudjuk, hogy soha nem fogjuk felvenni

Berényi Nóri
Írta: ,
4 ruhadarab, amiről már a vásárlásnál tudjuk, hogy soha nem fogjuk felvenni

Biztosan a te szekrényedben is lapul néhány olyan ruhadarab, amit megláttál a boltban, és azt gondoltad, bármennyire is extrém, muszáj megvenned, és tuti imádni fogod. Majd hazavitted, forogtál benne párat a tükör előtt és megfogadtad, hogy soha az életben nem fogod felvenni (visszavinni meg már ciki lenne). Íme életünk nagy csalódásai.

A cipő, ami megszólít Kép forrása: stylecaster.com

Ismerős az a helyzet, amikor mindenkivel próbálod elhitetni, milyen kényelmes a 15 cm-es magassarkúd, miközben a lábadon lévő sebek egész másról árulkodnak? Nos, igen, van az a cipő, amiért mi, nők, képesek vagyunk akár szenvedni is, de nem biztos, hogy megéri, hacsak nem szeretnél magadnak tíz év múlva Victora Beckham-lábfejet.

Lehet, hogy a boltban olyan, mintha a lábadra öntötték volna, de gondold át, mennyire tudod kihasználni a mindennapokban. Egy nagyon extrém, szivárvány színekben pompázó darab nagyon kevés ruhával passzol, és valószínűleg a munkahelyedre sem szívesen vennéd fel. Persze minden lánynak kötelező egy csodaszép magassarkú, de azt tanácsoljuk, ne csábulj el minden szépség láttán, mert egy idő után még a Louboutint is a sarokba lehet hajítani egy gyógypapucsért.

A „kedvenc” rénszarvasos pulcsink Kép forrása: sequinsandthings.com

Karácsonykor az agyunk átkapcsol ünnepi üzemmódba, és képesek vagyunk olyan ruhadarabokat is megvenni, amikre később már rá sem bírunk nézni.

Veszünk plüss agancsokat, manó papucsot, mézeskalács fülbevalót, pedig valójában már a boltban tudjuk, hogy sehova nem fogjuk felvenni, de valamiért mégsem hagyhatjuk ott...

A rénszarvasos pulcsit pedig inkább hagyjuk meg Mark Darcy-nak!