#SexyValentine – Valentin-napi fehérnemű összeállítás

Stumpf Bea
Írta: ,

A Valentin-nap nem ér véget a romantikus vacsoránál, sőt, utána kezdődik csak az izgalmas rész... Ha te is meglepnéd a párod egy szexi fehérnemű szettel, a legnépszerűbb márkák szerelmes kollekcióiban most gyönyörű csipkecsodák, sejtelmes body-k és élénk színű push up melltartók közül válogathatsz! Készen állsz a csábításra? :)

Oysho

Az Oysho idei Valentin-napi kollekciója nagyon sokszínű és izgalmas, így biztosan mindenki talál kedvére való darabokat benne.

A klasszikus, csipkével és áttetsző anyagokkal díszített szépségek mellett találhatsz izgalmas virágmintákkal díszített hálóingeket és babydollokat is.

De nem csak a szerelmesekre gondoltak a szexi fehérneműkkel, hanem a boldog szingliket is megörvendeztetik cuki pizsamákkal, papucsokkal és hálóingekkel!

Intimissimi

Az Intimissimi Valentin-napi kollekciója csábító, elegáns, és a klasszikus feketével hódít.

Az Indie Glamour inspirálta kollekcióra az igazán gazdag részletek, az izgalmas anyagok, a selyem, a fodrok, az áttetsző elemek, a geometrikus motívumok és a különleges szegélyek jellemzőek.

A mi kedvencünk a képen látható body, amit az áttetsző anyag, a nyitott hát és a virágmotívumok tesznek sejtelmessé. Ha inkább a kétrészes darabokért vagy oda, akkor válaszd a Poetic Silk szettet harisnyatartóval vagy brazil alsóval!