Pinterest trendek, amik egész biztosan érdekelni fognak 2016-ban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Mashable összegyűjtött jó néhány olyan Pinterest trendet, amik az idei évben garantáltan körbejárják majd az internetet. Ezekből csemegézünk most, és a kedvenceinket megmutatjuk neked is! Lássuk, milyen érdekes és praktikus tippekkel fogsz találkozni 2016-ban!

Otthon és lakberendezés

Örök sláger a lakberendezés és a dekoráció, ami az internetnek köszönhetően évről évre egyre több újdonságot hoz. Az előrejelzések szerint az idei szezonban mindent visznek a geometriai minták a csempéken és járólapokon, illetve a grafikai motívumok a díszpárnákon.

A minimalista irányzat kedvelőinek sem kell aggódniuk, hódít a szürke minden árnyalata, a skandináv dizájn, és a fekete-fehér örök kontrasztja.

Ha pedig az egyedi megoldásokat kedveled, 2016-ban ezekben sem lesz hiány: háromdimenziós, szőtt faliszőnyegek, különleges néprajzi motívumok, és metálfényes falfestés is vár rád!

Képek forrása: 1 / 2

Szépségápolás

A smink tekintetében a főszerep még mindig a formás szemöldöké és a tökéletes tusvonalé, de idén nagyon népszerű lesz a galaxis inspirálta szemfestés is!

Ami pedig a frizura divatot illet, a színes hajfestési, színezési megoldásokat keresik a legtöbben, amivel érdekes ellentétben állnak a szintén népszerű természetes frizura fazonok.

És hogy egy kis újdonságot is hozzunk, a vintage hajkiegészítők, a coffin, azaz koporsó formájú körmök és az utazás inspirálta tetoválások is hódítani fognak!

Képek forrása: 1 / 2