Pinterest trendek, amik egész biztosan érdekelni fognak 2016-ban

Írta: ,

A Mashable összegyűjtött jó néhány olyan Pinterest trendet, amik az idei évben garantáltan körbejárják majd az internetet. Ezekből csemegézünk most, és a kedvenceinket megmutatjuk neked is! Lássuk, milyen érdekes és praktikus tippekkel fogsz találkozni 2016-ban!

Otthon és lakberendezés

1/5 Otthon és lakberendezés

Örök sláger a lakberendezés és a dekoráció, ami az internetnek köszönhetően évről évre egyre több újdonságot hoz. Az előrejelzések szerint az idei szezonban mindent visznek a geometriai minták a csempéken és járólapokon, illetve a grafikai motívumok a díszpárnákon.

A minimalista irányzat kedvelőinek sem kell aggódniuk, hódít a szürke minden árnyalata, a skandináv dizájn, és a fekete-fehér örök kontrasztja.

Ha pedig az egyedi megoldásokat kedveled, 2016-ban ezekben sem lesz hiány: háromdimenziós, szőtt faliszőnyegek, különleges néprajzi motívumok, és metálfényes falfestés is vár rád!

Képek forrása: 1 / 2

Szépségápolás

2/5 Szépségápolás

A smink tekintetében a főszerep még mindig a formás szemöldöké és a tökéletes tusvonalé, de idén nagyon népszerű lesz a galaxis inspirálta szemfestés is!

Ami pedig a frizura divatot illet, a színes hajfestési, színezési megoldásokat keresik a legtöbben, amivel érdekes ellentétben állnak a szintén népszerű természetes frizura fazonok.

És hogy egy kis újdonságot is hozzunk, a vintage hajkiegészítők, a coffin, azaz koporsó formájú körmök és az utazás inspirálta tetoválások is hódítani fognak!

Képek forrása: 1 / 2

Divat

3/5 Divat

A jóslatok alapján idén népszerű keresési találatnak számítanak majd a statement napszemüvegek, valamint a kétrészes, ám összeillő szettek, amik utoljára a 90-es években hódítottak.

Szintén ezt a kort hívatottak feleleveníteni az övtáskák, amikről, úgy hírlik, idén visszatérnek a divatba. (Nem tudjuk eldönteni, hogy ennek örülünk-e vagy sem.)

Az egészségtudatosság elterjedésének köszönhetően sokan lesznek kíváncsiak a különféle sportos irányzatokra, de az összemixelt anyagokra, mintákra és a kapszula gardróbokra is sokan fognak rákeresni az előrejelzések szerint.

Képek forrása: 1 / 2

Étkezés és egészség

4/5 Étkezés és egészség

A szezonban népszerű lesz a dobozolás, vagyis az a megoldás, amikor a napi étkezéseidet dobozok segítségével osztod be, így tökéletesen áttekintheted a tápanyagokat és a kalóriákat.

Érdekes újdonságot jelentenek az otthon is termeszthető, egészséges alapanyagok (és a hozzájuk tartozó receptek), viszont az emberek arra is kíváncsiak lesznek, hogyan lehet a négy fal között alkoholt készíteni.

:D

Az egészség jegyében érdekes találatokat tartogatnak az ízesített olajok, az avokádóolaj, a villámgyors kalóriaégető tippek és a virtuális edzések is.

Képek forrása: 1 / 2

És még…

5/5 És még…

Persze nem csak a szépségről, az egészségről és a lakberendezésről szól a Pinterest, ez a különleges oldal hihetetlen népszerűségét sokoldalúságának köszönheti.

Az előrejelzések szerint az idei év olyan érdekes inspirációkat tartogat a böngésző látogatóknak, mint az otthoni 3D nyomtatás, a házi projektor, a röptethető drónok vagy éppen a saját kezűleg készített levélnyomdák.

Kaphatsz különleges praktikákat az online üzenetküldéshez, de azt is megtudhatod, hogyan üttess térkőbe, vagy miként nevelj gyógynövényeket!

Képek forrása: 1 / 2